Haberler

Pakistan'dan Sözde Soykırım İddialarıyla İlgili Türkiye'ye Büyük Destek

Güncelleme:

Pakistan'ın başkenti İslamabad'da bir grup esnaf, 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddialarına Türk bayrağı açarak tepki gösterdi.

Ermenilerin sözde soykırım iddialarıyla ilgili en büyük destek Pakistan'dan geldi. Pakistan'ın başkenti İslamabad'da bir grup esnaf, 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddialarına Türk bayrağı açarak tepki gösterdi.

TÜRK BAYRAĞI ASTILAR

Kentin Abpara ve G-9 bölgesinde faaliyet gösteren mağaza sahibi Pakistanlılar, 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddialarını protesto etmek için iş yerlerine Türk bayrağı asarak Türkiye'ye destek verdi.

"TÜRK HALKININ YARDIMLARINI HİÇ BİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIZ"

İsrar Şah isimli bir Pakistanlı dükkan sahibi, Pakistan ve Türkiye halkını aynı millet olarak gördüğünü söyledi ve "2005 yılındaki Keşmir depreminde Türk halkının bize gönderdiği yardımları hiçbir zaman unutmayacağız" dedi.

"HER ZAMAN OMUZ OMUZA DURURUZ"

Bir başka mağaza sahibi Muhammad Riaz da "Türkiye bizim kardeş ülkemizdir. Türkiye'nin sevinci bizim sevincimiz, Türkiye'nin sorunu bizim sorunumuzdur. Türk kardeşlerimizin her zaman yanında omuz omuza dururuz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Pakistan Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (264)

ÜlkücüMobil-ANDROID:

allah razi olsun sizden gonul bagimiz hergun guclenecek

1041
19
yanıtYanıtla
idrismobilWeb@haberler.com:

Varolan ermeni katliamına, 200 dünya ülkesinde verse verse pakistan gibi aç ve yobaz bir ülke destek verir, oda şüpheli, muhtemelen 5 akp.li oraya gidip, 3 esnafa 50.şer dolar verip türk bayrağı astırmıştir

209
120
yanıtYanıtla
vatansevermobilWeb@haberler.com:

Canakkale savasinda kefen paralarina kadar gonderen bir millettir pakistan unutmuyacaz allah kardesligimizi daim kilsin

112
168
yanıtYanıtla
ottomanmobilWeb@haberler.com:

Osmanli özlemi cekiyor tum islam alemi.Rabbim osmanli ruhunu,osmanli kudretini yeniden diriltsin guzel ulkende.

133
143
yanıtYanıtla
Şerafeddin:

Pakistan Arap değildir. Ayrıca Pakistanlılar ile Araplar arasında çok önemli bir fark vardır. Araplar İngilizlere yaranabilmek ve onların mandası altına girebilmek uğruna dedeleriizi kılıçtan geçirmiş, bir kısmını akılalmaz işkencelerle katletmiştir. Pakistanlılarsa kurtuluş savaşında ziynet altınlarını dahi toplayıp bize göndermiştir. Pakisten her zaman koşulsuz olarak destekçimiz olmuştur. Bu bakımdan dost ve kardeş Pakistan halkı Türk toplumu nezdinde sevgiyi , hürmeti dostluğu her zaman haketmiştir.

92
173
yanıtYanıtla
SeyyahMobil-IOS:

Muhammet ikbalin memleketinden bu beklenirdi, Pakistan'la bağımız çok derindir.

119
146
yanıtYanıtla
27 selim:

Muslumanin dosdu muslumandir kardesdirler ayni irkden olup kardes olmayabilirsin ama ayni dinden olunca kardes oluyorsun .

95
137
yanıtYanıtla
Türk:

Allah Pakistan halkını korusun. . bütün dünya böyle barış içinde yaşasa ne güzel olurdu bu düşmanlık ve kin ne için ??

114
114
yanıtYanıtla
murat:

hdp pakistanın yarısı kadar olsa şu ülkeyi sevse ne olur ama onların kardeşi ermeniler

141
8
yanıtYanıtla
ferit:

selam size soykırımcılar, allah belanızı versin

108
38
yanıtYanıtla
Tüm 264 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title