Haberler

AK Parti'li Özhaseki: Paralel'le Mücadele, Fabrika Ayarlarına Dönerlerse Sona Erer

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Paralel yapı ile mücadele, cemaatin fabrika ayarlarına dönmesi halinde sona erecek." dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, paralel yapı ile mücadelenin, cematin fabrika ayarlarına dönmesi halinde sona ereceğini belirterek, "Devletin içinde devletiz dedikleri sürece bu iş bitmez." dedi.

85 sivil toplum kuruluşunun oluşturduğu Kayseri Gönüllü Kültür Platformu üyeleri ile kahvaltıda buluşan AK Parti yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, burada platform üyelerinin sorularını yanıtlayıp, açıklamalarda bulundu.

"NE ZAMAN FABRİKA AYARLARINA DÖNERLERSE O ZAMAN SONA ERER"

Özhaseki, parelel yapıyla mücadeleninin ne zaman biteceği yolundaki bir soruya, "Biz, cemaati 20-25 yıl önce öğrenci yetiştirip, vatana millete hayırlı evlatlar kazandıran, devlete millete hizmet eden bir yapı gibi görmüştük. Ama, bunun böyle olmadığı ve gerçek yüzleri ortaya çıktı. Paralel yapı ile mücadele ne zaman fabrika ayarlarına dönerlerse o zaman sona erer. Şu ihanet şebekesine iyi niyetle yaklaşıp, inananlar gözlerini açsın. Zira, Türkiye'nin gerek içte, gerekse özellikle yurt dışında aleyhine çalışan en önemli lobi bunlar.

"BU KAFAYI ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL"

Devletimizle cengaver gibi savaşıp, mücadele ediyorlar. Bu kafayı anlamak mümkün değil. Devletin içinde devletiz dedikleri sürece bu iş bitmez. Bunlarla mücadelemiz bir parti değil, devlet mücadelisidir. CHP'yi, HDP'yi dost sayıyorlar. MHP'nin içine sızmaya çalışıyorlar. Devlet olarak bunlarla hukuki zeminde mücadele etmek zorundayız. Devlet olarak hukuksuz davranışlar içinde olamayız. Devlet yavaş gider ama sağlam gider." yanıtını verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özhaseki AK Parti Türkiye Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500

Yorumlar (180)

bence:

Paralelle daha etkin mücadele edebilmek için okulların matematik dersi müfredatından ve kitaplarından paralel kenar konusu da çıkarılmalı, matematik kitapları yeniden yazılmalı. Böyle yapılırsa paralele karşı psikolojik üstünlük sağlanır, gencecik beyinler de paralelden iyice uzaklaşır.

9
15
yanıtYanıtla
hulusi:

yamuk konusuna ağırlık verilmeli bence yamukluğu ve yamuğu tanımak ve kavramak biraz zor

yanıt0
yanıt0
FABRİKA AYARI:

TÜRKİYENİN İHTİYAÇ DUYDUĞU MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN DEVRİMLERİNE ACİLEN DÖNMESİDİR BİR FABRİKA AYARINA GERİ DÖNÜLECEKSE BUNA DÖNÜLMELİ

17
5
yanıtYanıtla
FRANÇESKO:

CHP HDP BİTMEDEN PARALEL YAPI BİTMEZ

7
12
yanıtYanıtla
Komiksiniz:

PİSLİK KLAVYECİ CHP, Yİ KARİŞTİRAMAYACAKSİNİ PİS İSLERİNİZE PKK, DA CEMAATTE SİZİN BESLEYİP BÜYÜTTÜĞÜNÜZ YAPİLANMALARDİR. TÜRKİYE DEĞİL DÜNYA TARİHİNE GECTİ BUNLAR VE TÜM PİSLİKLERİNİZ. BOŞUNA DEBELENMEYİN.

yanıt8
yanıt0
tayyib:

beraber yürüttük biz bu yollarda chp ne alaka

yanıt5
yanıt0
med:

yani bu şu demek çalalım çırpalım göz yumun

14
4
yanıtYanıtla
ADAM:

HAY AĞZINI ÖPEYİM SENİN. .

yanıt6
yanıt1
semsi:

ben akp''li degilim ama cok ucuz ve bayat politika yapiyorsunuz. daha once yolsuzluk yapan bakanlarve bilal gibi adamlarin dokunulmazliklari yok. Madem yolsuzluk yapiliyor neden yargiya gidip dava etmiyorsunuz? Bu soruya dogru duzgun cevap goremedim. Adamin kolunda milyonluk saat var safsata aciklama yapiyor ama hic kimse dokunmuyor sonra burada tuttugunuz partilerinizi papagan gibi taklit edip caliyor edebiyatina giriyorsunuz. Ya mert olun yada susun adam sansinlar.

yanıt0
yanıt0
39 trakyalı:

devlet içinde devlet olan akp ben salakmıyım

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 180 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title