Haberler

Özgür Özel: Kişilerin Suçu İspatlanana Kadar, Suçsuz Olduğuna İnanıyoruz

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Emniyet müdürlüğü ek hizmet binasından görüntüler CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in açıklamaları CHP Grup Başkanvekili Özel: "(Manisa'daki FETÖ/PDY operasyonu) Masumiyet karinesine, kişilerin suçu ispatlanana kadar suçsuz olduğuna inanıyoruz" CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında önceki gün Manisa'da yapılan operasyona ilişkin, suçu ispatlana kadar kişilerin, suçsuz olduğuna inandıklarını söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Emniyet müdürlüğü ek hizmet binasından görüntüler

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in açıklamaları CHP Grup Başkanvekili Özel:

"(Manisa'daki FETÖ/PDY operasyonu) Masumiyet karinesine, kişilerin suçu ispatlanana kadar suçsuz olduğuna inanıyoruz"

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında önceki gün Manisa'da yapılan operasyona ilişkin, suçu ispatlana kadar kişilerin, suçsuz olduğuna inandıklarını söyledi.

Özel, Manisa Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, FETÖ/PDY operasyonlarını başından beri dikkatle takip ettiklerini belirtti.

Manisa'da önceki gün yapılan operasyonda gözaltına alınanların bir kısmının serbest kaldığına işaret eden Özel, "Masumiyet karinesine, kişilerin suçu ispatlanana kadar suçsuz olduğuna inanıyoruz. Özel hayatın gizliliğine inanıyoruz. İnsanların teşhir edilmemesine son derece önem veriyoruz. Buna çok dikkat etmek gerekiyor. Manisa özelinde bunu söylemek isterim" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Özgür Özel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title