Haberler

Özgür Ozan'a Açık Açık Soruldu: Hüsnü Çoban Ölecek mi

Güncelleme:

Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban'ı canlandıran Özgür Ozan, hayat verdiği karakterin ölüp ölmeyeceği sorusunu yanıtladı.

Ekranların uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan, dizideki vurulma sahnesinden sonra kısa sürede tüm Türkiye'nin konuştuğu bir isim haline geldi.

SER VERİP SIR VERMEDİ

Hüsnü Çoban'ın cenaze törenine binlerce insan katılacağını bildirirken, köşe yazarları onu yazdı. Dizinin oyuncuları sosyal medya hesaplarından Hüsnü Çoban'ın akıbeti konusunda bir açıklama yapmaktan kaçınırken gerek Şevket Çoruh ve gerekse Özgür Ozan Hüsnü Çoban'ın diziye veda edeceği imasında bulundu ancak Ozan kendi ağzından konuyla ilgili hiç konuşmamıştı. Başarılı oyuncu Hürriyet'ten Zelal Özalp'a verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı.

İşte Hüsnü Çoban'ın kendisine yöneltilen sorulara verdiği yanıtlar;

Hüsnü Çoban'ın vurulduğu bölümün fragmanı, 3 günde 1 milyon kez izlenmiş. İnsanlar bir haftadır Hüsnü'yle oturup Hüsnü'yle kalkıyor. Şu meşhur sahneyi ve etkilerini bir de sizden dinlemek isterim...

- Valla ilk kez 134'üncü bölümde vurulmuştum, bu "Arka Sokaklar"daki ikinci vukuatım. Biz o sahneden sonra "Karakter ölüyor" diye bir açıklama yapmadık ama o sırada fonda çalan "İşte Gidiyorum" şarkısı izleyiciyi bize kilitledi galiba. Herkes ölüyor diye başladı konuşmaya.

Siz de bir süredir veda ima eden paylaşımlar yapıyordunuz ama... Bilinçli miydi bu?

- İyi de birkaç bölüm sonra vurulacağımı biliyordum, öyle paylaşımlar yapmak hakkım (gülüyor). Yine de olayın bu kadar büyüyeceğini tahmin etmedim. İlk vurulduğumda 134. bölümdü, kaçıncı sezona denk geliyor ben bile hatırlamıyorum. O zaman bu kadar tepki gelmemesi doğal. Ama bu sahne bir başka ses getirdi. Hüsnü Çoban'ın ne kadar baskın bir karakter olduğunun şimdi farkına vardım.

İzleyici Hüsnü Çoban'ı neden bu kadar çok sevmiş olabilir?

- Aile babası çünkü... En önemli sebep o... Ayrıca mağdur tiplemeli, memur maaşıyla ailesini geçindiren sıradan bir adam. Bir sürü çocuğu var, sempatik biri, dizinin gülümseyen yüzü. Başarılı, sürekli ödül alan bir polis. O yüzden halk seviyor.

"CENAZE TÖRENİNİ DUYUNCA AFALLADIM"

Ölüm sahnesinin ardından yapılan yorumlardan ilginizi en çok hangileri çekti?

- "Adam memur maaşıyla ev geçindiriyordu, çoluk çocuk yetim kaldı, yazık" benzeri yorumları çok beğendim. Kendi ailesinden birinin başına gelmiş gibi tepki gösterdiler. Çok samimiydi bu yorumlar.

Facebook üzerinden Hüsnü Çoban için cenaze töreni düzenlendi ve 160 bin kişi etkinliği onayladı. O konu hakkında düşünceleriniz nedir?

- Ben Twitter falan kullanmadığım için arkadaşlarımdan öğrendim. "30 binle başladı cenazeye katılım rakamı, belki katılabilir işaretleyenleri saymadık bile" dediler. Şaşırdım tabii... Normal olarak afallıyor insan.

Cenazenin düzenleneceği yere gidip bakmayı düşündünüz mü?

- Düşünmez olur muyum? Gidip bakınacaktım hakikaten geldiler mi diye. Binlerce kişi bunu konuşuyor, bunu onaylıyor tamam da acaba içlerinden ciddi ciddi kalkıp giden olur mu diye merak ettim açıkçası. Hâlâ da bilmiyorum gittiler mi, gitmediler mi...

* Röportajı yapmak için oturduğumuz mekanda en az beş kişi yanımıza gelip size "Ölmemişsin" dedi. Sizi ne kadar çok insanın takipte olduğunun farkında mısınız?

- Daha demin "Allah rahmet eylesin" dediler ya, "Bana değil, yakınlarıma başsağlığı dileyin" demekten başka tepki veremiyorum.(Gülüyor)

Bu sahne sayesinde sevenlerinizi de sevmeyenlerinizi de görmüşsünüzdür...

- Allaha şükür hiç ummadığım kadar seveni varmış Hüsnü'nün. Benim diyemiyorum çünkü "Hüsnü Çoban yaşıyormuşsun" diye gelip selfie çektiriyorlar. "Paylaşma bak, bölüm bu akşam" diyorum. Ölmediğim de yayılır şimdi sosyal medyada, bu sefer farklı etkinlikler yaparlar (gülüyor). Yakınlarıma "Hüsnü değil, Özgür mü öldü?" diye sormuşlar falan... Durum komik bir hâl almaya başladı, bakalım bu cuma (bugün) çözülecek düğüm.

Evet dizi 10 yıldır devam ediyor ama bu sahne bir başka oldu. Hayatınızı ne şekilde etkiledi peki?

- Instagram'daki takipçilerim arttı. 37 bin takipçim vardı, geçen haftaki bölümle 47 bine yükseldim.

Peki Allah aşkına söyleyin, Hüsnü Çoban öldü mü?

- Yaaaaaani... Seyirci ne isterse o olacak. Seyirci uyanmasını istiyorsa gözlerini açacak, yok derlerse adam zaten vuruldu, ağzından kan geldi, ölmeye hazır. Ölürüm yani...

"ARTIK POLİS RUHU TAŞIYORUM"

İlk başladığınızda "Çocuklar Duymasın"ın Light Selami'si imajı silinmemişti. Sert bir polisi oynamak gözünüzü korkutmamış mıydı?

- Kimseyi itip kakmaya bile cesaret edemem, yeni projede, komik olur diyordum. Yıllarca "Karıcım, tamam, peki" sözleriyle ekranda kalmış bir oyuncuydum. Kendimi inandıramamıştım bu role, ama sonuç ortada, 10 yılı devirdi karakter. Artık polis ruhu taşıyorum. Bir yerde silah patlasa, "Çekilin ben doktorum" modunda kendimi ortaya atabilirim sanki (gülüyor).

Böyle bir hamle yapmanız gerekti mi hiç bugüne kadar?

- Yok çok şükür. Ama memur arkadaşlar çevirmede falan "Abi size söylemeye gerek yok, zaten prosedürü biliyorsun" diyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Özgür Ozan Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (1)

Fatıma kevser kıdeyş:

Ben özgür ozanı sevmediğimden değil komik sahneleri çok hoşuma gidiyor şevket çoruh komik arada gülüme krizine giriyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title