Haberler

Özgecan'ın Katil Zanlısının Eşinin İkinci Kez İfadesi Alınmış

Güncelleme:

Mersin'de vahşice katledilen Özgecan Aslan'ın katil zanlısı 26 yaşındaki Ahmet Suphi Altındöken'in eşi Neslihan Altındöken'in ikinci kez ifadesinin alındığı ortaya çıktı.

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın katil zanlısı 26 yaşındaki Ahmet Suphi Altındöken'in eşi Neslihan Altındöken'in ifadesinde çelişki olup olmadığının belirlenmesi için ikinci kez ifadesinin alındığı ortaya çıktı.

Psikoloji Bölümü öğrencisi olduğu Özel Çağ Üniversitesi'nden 11 Şubat'ta ayrıldıktan sonra akşam saatlerinde evine gitmek üzere Ahmet Suphi Altındöken'in kullandığı minibüse binen ve 13 Şubat'ta yakılmış cesedi bulunan Özgecan Aslan cinayetiyle ilgili Aslan Ailesi'nin avukatları, Altındöken'in eşi Neslihan Altındöken'in ifadelerinde herhangi bir çelişki olup olmadığının belirlenmesini talep etti. Başvuru üzerine Cumhuriyet Savcısı, katil zanlısı eşine lanetler yağdıran Neslihan Altındöken'in yeniden ifadesinin alınmasını istedi.

OLAYLA İLGİSİ OLMADIĞINI TEKRARLADI

Eşi Altındöken ile ona yardım etmekten tutuklanan kayınpederi Necmettin Altındöken ve arkadaşları Fatih Gökçe'ye yardım edip etmediği de araştırılan Neslihan Altındöken, geçen hafta Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Neslihan Altındöken, daha önceki ifadelerini tekrarladı. Altındöken'in ifadesinde olayla herhangi bir ilgisinin olmadığını söylediği belirtildi.

YARDIM VAR MI?

Öte yandan cinayeti soruşturan Cumhuriyet Savcısının, zanlılara yardım edilip edilmediği konusunda incelemesini de derinleştirdiği bildirildi. Savcılık, katil zanlıları Suphi Altındöken, babası Necmettin Altındöken ve arkadaşı Fatih Gökçe'nin telefonlarını mercek altına altı. 3 şüphelinin olay günü yaptıkları tüm görüşmelerin detayları Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'ndan (TİB) istendi.

Yapılacak soruşturmada Suphi Altındöken'in eşi dahil, olayla ilgisi belirlenecek zanlıların yakın akraba ve çevrelerinde bulunanlar hakkında da 'yardım ve yataklık ile suç delillerini karartma' yönünden işlem yapılabileceği bildirildi.

O GECEYİ ANLATMIŞTI

Neslihan Altındöken, olaydan sonra kendisine telefonla ulaşan DHA muhabirine, şöyle demişti:

"Çok telaşlıydı, eve girer girmez lavaboya giderek elini yüzünü yıkadı. Yüzünde tırnak izleri ve sıyrıklar vardı. Ne olduğunu sorduğumda, kavga ettiğini söyleyip geçiştirdi. Kıyafetini değiştirip hemen evden çıktı. Yakalandığı gece jandarma ekibi gelerek beni de ifadeye götürdü. Allah onun belasını versin, onun en ağır cezaya çarptırılmasını istiyorum. Ona kesinlikle üzülmüyorum, çünkü hem Özgecan'ın hayatını, hem de bizim hayatımızı bitirdi. Lanetler olsun ona."


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Suphi Altındöken Neslihan Altındöken Tarsus Mersin Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

murat MERSİN DEN:

Allah o köpeğin belasını versin. kendisinide ceza evinde öyle yapsınlar ama biran değil bir ömür yapsınlar. ÖZGECAN KIZIMIZ Dünya var oldukça hep yaşayacak. ÖZGECANLAR HİÇ ÖLMEYECEK ÖLMEYECEK

10
0
yanıtYanıtla
Mobil-ANDROID:

ne sacma yaa o hayvan akp li bdp li ya da chp li her neyse bunlardan biri olsa bu sucu islemycek miydi aa ben akp liym bana yakismaz diyp son anda vaz mi gececekti her şeye siyaseti dahil etmeyin..

10
0
yanıtYanıtla
jön turkMobil-ANDROID:

şşşt !!!! akıllı ol .. biz türküz ; tam bitirdik pillerini dediğin anda tepene bineriz.

5
3
yanıtYanıtla
meteMobil-ANDROID:

leipzig nickli cakma alman ulkuculer cokmu yakti canini. yorumlarinda surekli yer veriyosun. kuyruk acin saglam yerden baksana

7
1
yanıtYanıtla
Altunizade Mobil-ANDROID:

Hatırlatırım, İmralıdaki caniyi mhp astırmamıştı.

5
1
yanıtYanıtla
geçekler acıtırMobil-ANDROID:

bu güzel kadına ihanet edilirmi

4
2
yanıtYanıtla
duygu:

yemin ediyorum bu adamın ifadesi alınsa ne olcak özgecan geri mi gelcek

3
2
yanıtYanıtla
KadirMobil-ANDROID:

mhpli değil mi ne bekliyorsun şerefsiz köpekler.

0
1
yanıtYanıtla
harbi:

bu ameleyi içerdeki mahkumlar tepe tepe kullansınlar acayip iş yapar. . nasıl olsa müebbetlik. . . binlerce defa ölsün ölsün dirilsin. .

1
0
yanıtYanıtla
osmanlı torunu:

bu özgecan olayında da paralel yapının bir parmağı vardır elbet

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title