Haberler

Özgecan Aslan'a Mezar Olan Minibüs Öğrenci Taşıyacak

Güncelleme:

Özgecan'ın Tarsus'ta minibüs şoförü Ahmet Suphi A. tarafından vahşice öldürülüp yakılmasının ardından, olayda kullanılan minibüs Hatay'da ortaya çıktı.

Özgecan Aslan'ın öldürüldüğü minibüs Hatay'da ortaya çıktı. Piyasa değeri 23 bin TL olan minibüs 17 bin TL'ye satıldı ve plakası değiştirildi. Üniversiteden kent merkezine öğrenci taşıyacak minibüsün yeni sahibi, "Aldıktan sonra Özgecan cinayetinde kullanıldığını öğrendim. Kısa süre içinde satar kurtulurum" dedi.

PLAKASI DEĞİŞTİRİLİP OTO GALERİYE BIRAKILDI

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın Tarsus'ta minibüs şoförü Ahmet Suphi A. tarafından vahşice öldürülüp yakılmasının ardından, olayda kullanılan minibüs Hatay'da ortaya çıktı. Olay sonrasında sahibi tarafından saklanan minibüs, kısa süre önce plakası değiştirilip Mersin'de bir oto galeriye bırakıldı.

"SATAR, KURTULURUM"

Piyasa değerinin 23 bin TL civarında olduğu belirtilen minibüsün 17 bin TL'ye burada satıldığı öğrenildi. Aracı satın alan yeni sahibinin, Hatay'da üniversite ile şehir merkezi arasında çalışan ÖZ-AT dolmuş hattında kullanmak üzere plaka değişikliği başvurusunda bulunduğu öğrenildi. Vahşetin yaşandığı minibüsü sanayi sitesinde bir tamirciye bırakıp bakımını yaptıran yeni sahibi S.K., "Özgecan cinayetinde kullanılan araç olduğunu bilmiyordum. Belki kısa süre içinde satar kurtulurum" dedi. Özgecan'ın katledilmesiyle ilgili izler de hâlâ araçta duruyor. Özgecan'nın boğuşma sırasında kafasını çarptığı ve kırılan koltuk tamir edilmemiş.

BABA: SUÇSUZUM

Öte yandan "canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme" suçundan tutuklanan Ahmet Suphi A., babası Necmettin A. ile Fatih G.'nin tutukluluk halinin devamı için soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısı Tarsus Sulh Ceza Hâkimliği'ne başvurdu. Savunması istenen cinayet zanlısı Ahmet Suphi A. "Adalet sizsiniz. Siz ne karar verirseniz boynum kıldan incedir" derken, Fatih G. de "Adalet yerini bulsun" diye konuştu. Suçu olmadığını iddia eden baba Necmettin A. ise "Hiçbir şey görmedim. Suçsuz yere yatıyorum" diyerek tahliyesini istedi.

TUTUKLU KALACAKLAR

Hâkim, zanlıların geçmişte verdikleri ifadelerde, delillerde ve Adli Tıp Kurumu raporlarında kuvvetli suç şüphesinin anlaşılması ile suçun "katalog suçlardan" oluşu, suç nedeniyle toplumda oluşan infial ile tutuklama sebeplerinde bir değişiklik olmaması nedeniyle zanlıların tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Mahkemece ilgili talep, Adana'daki cezaevinde kalan Ahmet Suphi A., Gaziantep'teki cezaevinde bulunan baba Necmettin A. ile Osmaniye'deki cezaevinde kalan Fatih G.'ye Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) kanalıyla okundu. (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Suphi Tarsus Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (46)

Adınızı Yazın:

zihniyete bak olay minibiste işlendi minibüsü imha edin nedir. olay türkiyede işlendi türkiyeyide yok edelim o zaman. Siz önce katilleri asın minibüs sonraya kalsın.

24
0
yanıtYanıtla
DİLEK K.:

arabanın suçu ne insanlık ölmüş araba araçtı o kadar!

21
1
yanıtYanıtla
TurkMobil-IOS:

ya simdi aracin illaki bir sucu yok ama bence servis yerine baska biryerlerde kullanilmali cocuklar icin illaki kulaktan kulaga dedikodusu yayilacak

16
0
yanıtYanıtla
sagoistMobil-ANDROID:

minubus ne alaka... adamlari yaksinlar...

14
1
yanıtYanıtla
TAYFA:

Babanın söylediğine bak! Eh, böyle babanın oğlunun yaptığına hiç şaşmamalı.

14
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

minibüsü ankarada şehrin göbeğinde asalım ibret olsun

8
6
yanıtYanıtla
sinan:

bence tamamen yok etsinler benceo minübüs kullanılmamalı o kadar işkence ve eziyet yaşandı içinde

10
3
yanıtYanıtla
bence:

ozaman dünyayı da yok edelim hergün üstünde olaylar var

yanıt10
yanıt7
yahudiMobil-ANDROID:

Ayça sen bir ineksin kabul et.. vahşetle minibüs un ne alâka si var anlamış değilim... uçakta adam öldürülüyor ucagimi yakiyorlar.. metroda gemide.. hatta kadın gecen sene yalı da öldürüldü .. yakalim yalı yi ne dersin... mööö..

12
1
yanıtYanıtla
Kad1rMobil-IOS:

Minibüsü imha etmeliler büyük hata

9
3
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title