Haberler

Özge'den sessiz isyan

Güncelleme:

Sevgilisiyle Arnavutköy'de görüntülenen Özge Özpirinççi, eski sevgilisi Engin Altan Düzyatan'la ilgili yöneltilen soruları yanıtsız bırakırken, güzel oyuncunun bıkkınlığı suratına yansıdı.

Hürriyet'in haberine göre yaz aylarında “Tatar Ramazan” dizisinde birlikte rol aldığı Burak Yamantürk’le aşk yaşamaya başlayan Özge Özpirinçci, sevgilisiyle Arnavutköy’de görüntülendi. Bir kafede öğle yemeğini yiyen ikili, gazetecilerin sorularını ise yanıtsız bıraktı.

"EZİK BİR KADIN DEĞİLİM"

Başarılı oyuncu mesajların ardından dostlarına, “Bitmiş bir ilişki, benim zaten yeni bir ilişkim var, ona da saygısızlık bana da. Beni ezik kadın gibi gösteriyorlar” diye dert yandığı öğrenildi. Oyuncu engin altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar geçtiğimiz günlerde Beykoz'dan gerçekleştirilen bir törenle dünyaevine girmişti.

Bu evlilik sosyal medyanın gündemine oturmuş Engin Altan’ın eski sevgilisi Özge Özpirinçci, düğün esnasında Twitter’da TT listesine birinci sıradan girmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Engin Altan Düzyatan Özge Özpirinçci Arnavutköy Magazin Haberler

500

Yorumlar (3)

kübra:

özge seni çok seviyoruz. . . . o aptal hala seni seviyor bu zaten belli. . . o sadece maddi ve güç olarak mantıklı hareket etmek istedi o tipsizle evlendi pişman olur yakında . . ama sakın affetme. . . ezik olan başkalarıdır asla sen değil. . . mutlu ol

15
5
yanıtYanıtla
ENGİN:

merak etmeyin kapalı kapılar ardında yine buluşuyorlardır. . dimi özgecim:)))) bu ünlüler dünyası böyle bi dünya. .

7
11
yanıtYanıtla
erhan:

ERHAN 07 EYLÜL 2014 NASILSIN

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title