Haberler

Özelleştirme Kararları

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Sakarya, Eskişehir, Osmaniye, Niğde ve Nevşehir'deki bazı taşınmazların satışını onayladı.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Sakarya, Eskişehir, Osmaniye, Niğde ve Nevşehir'deki bazı taşınmazların satışını onayladı.

ÖİB'nin söz konusu kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Özelleştirme Yüksek Kurulunun kararıyla özelleştirme kapsam ve programına alınan, Maliye Hazine'sine kayıtlı, Sakarya'nın Kocaeli ilçesi Kocaeli Mahallesi'nde bulunan 10775 nolu taşınmazın 1 milyon 415 bin lira, 10776 nolu taşınmazın ise 1 milyon 270 bin lira bedelle, Kemal-Hasan Ekşi İnşaat Taahhüt Tersane İşletmeciliği Nakliyat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi'ne satışı onaylandı.

Hazine adına kayıtlı Eskişehir'in Tepebaşı ilçesi Eskibaşlar Mahallesi'nde 3895 ada 3 nolu parseldeki 5 bin 322,01 metrekare yüzölçümlü arsadaki 967 bin/2 milyon 400 bin oranındaki hissenin, 1 milyon 325 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Turhanlar Petrol-Karo ve İnşaat malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne satılmasına dair karar onaylandı.

Kurul, Hazine adına kayıtlı Osmaniye ili Düziçi ilçesi Haruniye Mahallesi'nde 3843 nolu parseldeki taşınmazın 569 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Bilal Habeş Gümüş'e satılmasına karar verdi.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca, TTA Gayrimenkul AŞ adına kayıtlı Niğde'nin Merkez ilçesi Yeşilburç köyündeki taşınmazın 467 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Şevket Çırak'a, Nevşehir'in Merkez ilçesi Göre Çayırlık köyündeki taşınmazın da 360 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Abdurrahman Deniz'e satılmasına ilişkin kararın onaylanması kararlaştırıldı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Eskişehir Osmaniye Sakarya Niğde Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title