Haberler

Özel Sporcular Futbol Finalinin Şampiyonu Kocaeli

Güncelleme:

Özel Sporcular Futbol Ligi Final maçında, Zonguldak Özel Sporcular Spor Kulübü'nü 2-1 yenen Kocaeli Yaşam Koçluğu ve Olimpiyat Spor Kulübü şampiyon oldu.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu'nun, Türkiye Futbol Federasyonu ile birlikte düzenlediği Özel Sporcular Futbol Ligi Final maçında, Zonguldak Özel Sporcular Spor Kulübü'nü 2-1 yenen Kocaeli Yaşam Koçluğu ve Olimpiyat Spor Kulübü şampiyon oldu.

10 hafta süren lig müsabakaları sonunda A ve B Grubu'nda ilk sırayı alan takımlar Kundu Topkapı Spor Tesisleri'nde final oynandı. Elazığ Hazar Özel Sporcular Spor Kulübü'nü 4-3 yenen Malatya Turgut Özal Spor Kulübü üçüncü oldu. Finalde, Kocaeli Yaşam Koçluğu ve Olimpiyat Spor Kulübü ile Zonguldak Özel Sporcular Spor Kulübü karşılaştı.

TANJU ÇOLAK AİLELERE SESLENDİ

Eski Milli futbolcu Tanju Çolak'ın izlediği maçı Kocaeli ekibi Özgür Topal ve Yıldıray Koçaklı'nın golleri ile 2-1 kazandı.

Zonguldak'ın tek sayısını Ferdi Kaymaz kaydetti. Maçtan sonra ödül töreninde konuşan Tanju Çolak, "Anne ve babalar çocuklarınızı bize getirin biz onlara sahip çıkacağız. Bundan sonra hep özel sporcuların yanında olacağım dedi. Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın ise kendilerine destek veren herkese teşekkür etti. Şampiyon olan takıma kupasını Tanju Çolak verdi. 2'nci takım ise kupasını eski Milli futbolcu Levent Erköse takdim etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tanju Çolak Zonguldak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title