Haberler

Özel Okul Teşvik Başvuruları Bugün Sona Eriyor

Güncelleme:

MEB'in devlet okullarında okuyan öğrencilere özel okullara gitmeleri için vereceği 3 bin 500 TL'lik teşvikten yararlanmak için bugün son gün...

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından, 2014-2015 eğitim-öğretim yılında özel okullara yönelik verilecek 2 bin 500 TL ile 3 bin 500 TL arasındaki eğitim öğretim teşviki için başvuru süresi bugün sona eriyor.

YARIN 17'DE BAŞVURULAR SONA ERECEK

Eğitim ve öğretim desteği almak isteyen özel okullar ve öğrenciler, bugün saat 17.00'ye kadar başvurularını yapabilecek. Destekten yararlanmak isteyen özel okullar, başvuru takviminde yer alan tarihlerde okul yöneticileri tarafından MEBBİS'te yer alan "Özel Öğretim Kurumları Modülü" üzerinden, veliler ise öğrencinin okuduğu okul müdürlüğü ve e-Okul'daki "Özel Kurumlar Eğitim ve Öğretim Desteği" menüsünü kullanarak başvurularını yapacak.

GÖTÜRÜLMESİ GEREKEN BELGELER

Eğitim ve öğretim desteği alacak öğrencinin birlikte yaşadığı aile bireylerine ait 2014 yılı haziran ayı toplam gelir durumunu gösteren resmi belge ile üniversitede eğitim gören diğer kardeşlerin öğrenim durumunu gösteren belgeler müracaat esnasında okul müdürlüklerine teslim edilecek.

Eğitim ve öğretim desteği almaya hak kazanan öğrencilerin velileri 5-9 Eylül'de, e-Okul üzerinden en fazla 15 okul tercihi yapacak.

Kaynak: AA / Ekonomi

Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

serkanm@m.m:

Sadece yandaşlar mı alacak Yoksa biz de alabilecek miyiz

17
5
yanıtYanıtla
cemil yıldız:

bir öğretmen olarak anlatayım: özel okula teşvik şöyle işliyor. özel okulda zaten okuyan öğrenciler önce kayıtlarını devlet okuluna yaptırıyor ve sonra ben özel okula teşvikten yararlanmak istiyorum diyor . okulda işlemleri yapıyor ama mesela cemaatin özel okuna gitmek istese bu teşvik verilmiyor. yine okuduğu eski okuluna(kolejine) kayıt yaptırmak için tercih yapıyor. sonuç zengine adam başı 3. 500 tl yardım yapılıyor . . ama devlet okuluna kliması bile olmayan sınıflara tek kuruş yardım gitmiyor olay bu arkadaşlar. sonra bu sayfalarda okullarda bağış topluyorlar diye okulda işini yapmaya çalışan insanları kötülerler.

20
0
yanıtYanıtla
TORANAGA:

PEKİ BEN ÇOCUĞUMU KIT KANAAT ÖZEL OKULDA OKUTUYORUM BENİM BÖYLE BİRM HAKKIM NEDEN YOK NEDEN DEVLET BANADA ÖDEME YAPMAYIP AYRICALIK YAPIYOR. BU HÜKÜMET HUKUKU NE ZAMAN ESAS ALACAK İCRAATLAR YAPMAZDA HEP BÖLÜK BÖLÜK İŞLER YAPAR. . . ADALET PARTİSİYMİŞ SEVSİNLER SİZİN ADALETİNİZİ. . . DİNİ MEZHEBİ BÜTÜN KUTSAL DEĞERLERİ SİYASETİNİZ İÇİN KULLANIP İÇLERİNİ BOŞALTTINIZ. ESKİDEN CANIMI BİLE VERECEĞİM İMAM HATİPLİYE ŞİMDİ AK PKK YARDAKÇISI DİYE BAKIYORUM. . .

9
5
yanıtYanıtla
ms:

devlet kendi eliyle kendini kötülüyor. yehu ne demek devlet okulunda okuyan çocuklara özel okula teşvik. . . ayrıca zaten özel okula gönderebilen kesim belli zengin kesimsen devlet olarak zengine neden teşvik veriyorsun kiallah sizi bildiği gibi yapsın fakirin okumaya bile hakkı yok. özel okullardaki öğrencileri devlet okuluna çekmek yerine aksini yapın. yatacak yeriniz yok.

12
2
yanıtYanıtla
erzurumlu:

akp li olanlara tabiki bu yardım olacak. görün bakın.

7
5
yanıtYanıtla
anne:

sadece 3 bin 500 liraylamı okicaklar geri kalanı nasıl ödeniyor acaba hah çok komik o parayı devlette okuyanlara da versin büyük hayra girerler

9
2
yanıtYanıtla
ENSARİ:

akp nin cemaatle savaşını görün. demekki . Neymiş?

11
0
yanıtYanıtla
KILÇIK DÖNDÜ:

ARKADAŞLAR. . . . YERİ DEĞİL BİLİYORUM AMA!!! BİR SÜRE LİMON YEMESEK TE BİZİ APTAL YERİNE KOYUP SOYMAYA ÇALŞAN KARABORSACILARA İYİ BİR DERS VERSEK. . . LİMON BİR LİRA DOKSAN KRŞ. TAN ON LİRAYA NEDENSİZ OLARAK ÇIKTI

9
0
yanıtYanıtla
kemal:

Bu ülkede okumak isterseniz ya her hakkınız yendiğinde eyvallah edeceksiniz yada devlete karşı büyük bir kinle yetişeceksiniz.

6
2
yanıtYanıtla
60 tlf:

23 ayın acıklandı saat 3 te 25 ayın son nasıl oluyor ver memek icin ellerinden geleni yapıyor hükümet zaten yer leş tirmeyi de alt tüs yaptılar cocuk larımız ne yap sınlar

1
7
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title