Haberler

İstanbul'da Öğrencileri Hedef Alan Torbacı Çetesinin Evine Operasyon

Güncelleme:

Kağıthane'de okullara yakın adreslerde öğrencileri uyuşturucu madde satışı yaparak zehirlemeye çalışan torbacı çetesine baskın düzenlendi. Olayda gözaltına alınan 4 torbacı, çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Kağıthane'de okullara yakın adreslerde kaldığı ve öğrencileri uyuşturucu madde satışı yaparak zehirlemeye çalışan torbacı çetesi, narkotik polisinin düzenlediği başarılı operasyonuyla çökertildi. Koçbaşıyla kapıyı kırarak eve giren tim, şahısların pencereden attığı çok miktarda uyuşturucu maddenin olduğu çantaya el koydu. Gözaltına alınan 4 torbacı ise çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHBARI ALAN EKİPLER HAREKETE GEÇTİ

İstanbul'da başarılı operasyonlara imza atan ve torbacılara adeta savaş açan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Sokak Suçları ve Narkotim Büro Amirliği ekipleri, 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması üzerine okul önlerinde uyuşturucu satmaya çalışan torbacılara yönelik çalışma başlattı. Polis ekipleri, okul çevresinde torbacılık yapan şahısların, öğrencilere uyuşturucu madde satışı yaptığına dair ihbar aldı.

HÜCRE EVİNİ TESPİT ETTİ

Konuyla ilgili Kağıthane'deki birçok okuldaki yöneticilerden şikayet alan narkotimleri, çete halinde hareket eden şahısların kaldığı hücre evini tespit etti. Fiziki ve teknik takiplerin ardından harekete geçen tim, torbacıların şikayet gelen okullara yakın adreslerde kaldıklarını belirledi. Bunun üzerine hazırlıklarını tamamlayan polis, geçtiğimiz Cuma günü saat 20.00 sıralarında Sultan Selim Mahallesi Batanay Sokak üzerindeki daireye operasyon için düğmeye bastı.

PENCEREDEN ATTIĞI UYUŞTURUCULAR POLİSİN ÜSTÜNE DÜŞTÜ

Operasyonda torbacıların bulunduğu binanın çevresini saran timler, dairenin kapısının açılmaması üzerine koçbaşını kullandı. Birkaç vuruşla kapıyı kırarak içeriye giren polis, önceden tespitin yapılan şahısları kıskıvrak yakaladı. Yere yatırılan şahıslar kelepçelenirken, torbacı şahıslardan biri ekipler içeriye girdiği esnada uyuşturucu maddelerin olduğu çantayı pencereden aşağıya attı. Ancak atılan çanta aşağıda bekleyen narkotik polisinin üstüne düştü. Polis çantaya hemen el koyarken, evde de geniş çaplı bir arama gerçekleştirdi. Aramaların ardından 4 şüpheli gözaltına alınırken, çok miktarda "skunk" diye tabir edilen uyuşturucu maddeye ve kırmızı reçeteyle satılan çok sayıda tablete ise el konuldu.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Öte yandan gözaltına alınan U. K., Z.A. ve F.D. şubeye, uyuşturucu maddelerin olduğu çantayı pencereden attığı tespit edilen Y.Y.Ü.(17) ise çocuk büroya götürüldü. Şubedeki işlemlerinin tamamlanmasın ardından Çağlayan Adliyesine sevk edilen şahıslar, çıkartıldıkları mahkemece "uyuşturucu madde ticareti yapmak ve sağlamak" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kağıthane 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (31)

Adınızı YazınAdınızı Yazın:

10 gün sora aftan geri çıkarlar neyin havasını atıonuz :)

13
12
yanıtYanıtla
FOTOŞOK:

İnsanların çoluk çocuğunu zehirleyen bu tipler asılarak öldürülmeli. Çok geç olmadan hemen.

18
0
yanıtYanıtla
PALA REMZİ:

ASIN PİSLİKLERİ.

17
0
yanıtYanıtla
ferit:

tüm sermayesine el koyun.

yanıt0
yanıt0
ELİF:

allah belanızı versin geberin pislikler asın bunları vatana millete hayır gelmez bunlardan

13
0
yanıtYanıtla
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Bır zamanlar yasal olarak malesef kullanmak zorunda olduğum doktor tarafından verilen haplar geldi aklıma tamamen insanı robotlaştıran ot gibi yapan haplar yeşil ve kırmızı reçeteyle satılanlar,bu soysuz deyyuzları o ailelerin eline bırakmak lazım

12
0
yanıtYanıtla
ferit:

Bu ülkede imamlar bile tarikatlar bile uyuşturucu ile uğraşırsa bu ülkeni hali ne olacak

9
3
yanıtYanıtla
asker:

laa bunların yatarı nedir ? ey bahcesiz bunlarada affffff laaaaa ottur günahı yoktur. . cocuk istismarcılarınada af devleti dolandıranlarada aff. . . . zarrab da hayırsever bir iş adamıdır onuda geri getirin onada af. . bahcende ot bitmez inşallah bugün sunacak olduğunuz af yasa teklifi altında ezilesiniz. . size oy vermek vatana ihanettir

6
1
yanıtYanıtla
Goknar toprak:

kesinlikle pişman değiller çıkınca aynı işi yapmaya devam edecekler çünkü hep böyle oldu aynen öyle olacak. Bunlar idam edilmeden bu topluma huzur gelmez.

5
1
yanıtYanıtla
Gs:

Idam en iyisi

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title