Haberler

Uyuşturucu Bağımlısı Konteynerin Yanında Komaya Girdi

Güncelleme:

Bursa'da, uyuşturucu madde içen 38 yaşındaki A.Ş., çöp konteynerlerinin yanında komaya girdi. Hastaneye kaldırılan A.Ş.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bursa'da,uyuşturucu madde içen bir kişi, çöp konteynerlerinin yanında komaya girdi.

VATANDAŞLAR AYILTMAYA ÇALIŞTI

Olay, sabah saatlerinde Gazcılar Caddesi'nde meydana geldi. Uyuşturucu madde içtiği iddia edilen 38 yaşındaki A.Ş., cadde üzerinde bulunan çöp konteynerlerinin yanında komaya girdi. Yere yığılan A.Ş.'yi vatandaşlar su vererek ayıltmaya çalıştı.

BAĞIMLI GENCİN SAĞLIK DURUMU İYİ

Vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri A.Ş.'ye ilk müdahaleyi burada yaptı. Ardından sedyeyle ambulansa taşınan A.Ş., Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. A.Ş.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

BİR HAFTADA 2 KİŞİ HASTANELİK OLDU

Geçtiğimiz haftada da Gazcılar Caddesi üzerine bulunan Bedir Camii'nin avlusunda bonzai kullanan genç komaya girip çevredeki esnafa saldırmıştı. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri genci güçlükle zaptederek hastaneye kaldırmıştı.

Polis ekiplerinin bir haftada yaşanan 2 uyuşturucu komasıyla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki!
500

Yorumlar (8)

mesut:

bırakın gebersin millete zararı olmaz bari bunları tetavi ediyorlar ilk fırsatta tekrarlıyorlar

5
9
yanıtYanıtla
..:

büyük konuşma Allah şifa versin de birgün en sevdiğin arkadaşın tarafından kandırılıp bir iki dumandan bişey olmaz dersin sende aynısı olursun

yanıt7
yanıt1
Tek Yol Devrim:

eroin diye sanılan halbuki at narkozu olan maddeden uzak durun ve uzak tutun çok tehlikeli bi madde diğerleri gibi değil düşenin allah yardımcısı olsun

5
1
yanıtYanıtla
Seren:

Akp nin olduğu yerde böyle olaylar çok çoğunluk uyuşturucu içiyor lar özelikle Sakarya Düzce bursa izmit Karasu bu bölge çok uyuşturucu içiyor Karasu da yaşadım her köşede arabada içilir çok pislik akpli hepsi

0
6
yanıtYanıtla
emre dag:

mal ergen ya :)

yanıt3
yanıt0
yaa:

adam kafasını yaşıyor. . dokunmasalar daha iyi

1
4
yanıtYanıtla
MECLiS BASKANI:

zavalli cehepelilerin acinacak haline bakin, , , ,

2
2
yanıtYanıtla
adsız:

mübnarek cuma günü sövdürmeyin kardeşim mustehak olmuş kullanmasın uyuşturucu umarım dersini almıştır

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title