Haberler

Üniversite Hayali Kuran Genç Kız Kalp Krizi Geçirip Öldü

Güncelleme:

Zonguldak'ta liseyi bitirip üniversitede hemşirelik bölümünün hayali kuran 18 yaşındaki genç kız, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Zonguldak'ta liseyi bitirip üniversitede hemşirelik bölümünün hayali kuran 18 yaşındaki genç kız, karın ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

GAZ SIKIŞMASI ŞİKAYETİYLE GİTTİ EVE YOLLANDI

Bakacakkadı beldesinde yaşayan 18 yaşındaki Nurdan Bakır, önceki gün evinde rahatsızlanarak Gökçebey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Karın ağrısı ve gaz sıkışması şikayetiyle hastanede ilk müdahalesi yapılan genç kız, taburcu edilerek evine yollandı.

EVE DÖNDÜ KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Aradan 10 saat geçmesinin ardından tekrar rahatsızlanan Bakır, 112 ambulansı ile Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tekrar muayenesi yapılan genç kız, Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Talihsiz genç kız tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği öğrenilen Nurdan Bakır'ın cenazesi hastane morgundan alınarak Devrek ilçesine bağlı Özpınar köyüne getirildi.



HEMŞİRELİĞİ TERCİH EDECEKTİ

Köyünde defnedilen genç kızın babası Murat Bakır ise gözyaşlarına hakim olamadı. Anne Yeliz Bakır ise ayakta durmakta güçlük çekti. Genç kızın arkadaşları da aileyi yalnız bırakmadı. Kızının üniversite sınavlarını kazandığını ve hemşirelik bölümünü seçeceğini hatırlatan baba Murat Bakır, şu ifadelere yer verdi:

"Önceki gün Gökçebey Hastanesi'ne acile gittik. Gaz sancısı dediler. Ben teravih namazına gittim. Teravih namazından geldikten sonra bana 'Baba her yanım uyuşuyor' dedi. Hemen 112'yi aradım. 112 geldi. Direk acile götürdü. Oradan Zonguldak'a havale ettiler. Bir gece yoğun bakımda kaldı. Orada sabahleyin öldüğünü söylediler. Kalp krizi geçirdiğini söylediler. Anlayamamışız. Üniversite sınavı oldu. Tercihleri vardı. Stres yapmış herhalde."

"KENDİNE TERCİH LİSTESİ HAZIRLIYORDU"

18 yaşındaki Nurdan'ın babası Murat Bakır, kızının üniversite tercihlerinde hemşirelik ve fen ve teknoloji bilgisi öğretmenliğini yazmak için liste hazırladığını söyledi. Baba Murat Bakır, "Hemşirelik bölümü tutuyordu. Karabük, Zonguldak, Kastamonu tutuyordu. ve peşine Fen ve Teknoloji Bölümü tutuyordu. Onları tercih edecekti" diye konuştu.

Dede Haydar Bakır ise "Rahatsızlanınca hastaneye kaldırılmış. Oradan Zonguldak'a sevk etmişler. Kalp krizi dediler. Sınavları kazandı. Tercihleri yapacaktı" dedi.



ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

Genç kızın Olcay Oktay Anadolu Lisesi'nde okuyan sınıf arkadaşları ve öğretmenleri de köye geldi. Aileyi yalnız bırakmayan arkadaşlar ve öğretmenler mezarın başında da dua ettiler. Genç kızın mezarına da beyaz başörtüsü ve künyesi konuldu.

Nurdan Bakır'ın lise birinci sınıfta okuyan kardeşi Yakup Bakır ise genç kızın arkadaşları tarafından teselli edildi.




Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bakacakkadı Zonguldak Gökçebey Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (30)

Polis antepli:

2005 te üniversiteye girdim aynı stresi yaşadık uç saatlik sınava .....hayatını sigdirma mücadelesi.....allah rahmet eylesin ...ailesine sabiirlar versin ...o evde şimdi matem nasıl allahım yardım et.kurban olduğun yarabbim herşey senden gelir.....

22
1
yanıtYanıtla
TURK:

Zor ya allah kimseyi evlat acısı ile sinamasin

23
0
yanıtYanıtla
YARGIÇ:

Rabbim kimseye evlat acısı vermesin Allah rahmet eylesin İNŞALLAH. .

19
0
yanıtYanıtla
alanyali:

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Amin.

16
0
yanıtYanıtla
seda:

Allah rahmet eylesin . Allah ailesine sabir versin.

15
1
yanıtYanıtla
ersin gülmez:

resmen doktorların hatası

9
6
yanıtYanıtla
DoluDerya:

ALLAH RAHMET EYLESİN, KEDERLİ AİLESİ''NİN BAŞISAĞOLSUN

14
0
yanıtYanıtla
ali cihan:

bide doktorları niye dövüyorlar yok şöyledir yok böyle hepsi değil ama gerçekten o kadar kalitesiz sorumsuz ihmalkar doktor varki belkide biraz daha ilgi bu gencecik kizi kurtaracakti yaziklar olsun diyorum işini dürüst yapmayana

9
5
yanıtYanıtla
Yaşar kEMALMobil-IOS:

Tek kelimeyle hastanenin ihmalkarlığı ,parası olsaydı ona çoktan bir oda açılıp gereken yapılırdı,yazıklar olsun bu sisteme

10
3
yanıtYanıtla
alanyali:

Allah rahmet eylesin

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title