Haberler

Nuri Ergin'in Firari Oğlu Nurettin Ergin: Loto Milyarderini Tehdit Etmedik

Güncelleme:

Karagümrük Çetesi olarak bilinen suç örgütü elebaşı Nuri Ergin'in oğlu firari Nurettin Ergin, yazılı açıklama yaptı: Fuat Özdemir'i tehdit etmedik, parasını da almadık.

Kırklareli merkezli düzenlenen suç örgütü operasyonunda polisle çatıştığı iddia edilen Karagümrük Çetesi olarak bilinen suç örgütünün elebaşı Nuri Ergin'in oğlu firari Nurettin Ergin, avukatı aracılığıyla hakkındaki iddialara yanıt vererek, "Polislerin bana ateş ettiği doğrudur. Ben kesinlikle polislere karşı ateş etmedim ve çatışmaya girmedim" dedi.

KAÇAN ERGİN YAZILI AÇIKLAMA YAPTI: POLİSLE ÇATIŞMADIM

Kırklareli merkezli suç örgütü operasyonunda Karagümrük Çetesi olarak bilinen suç örgütünün elebaşı Nuri Ergin'in çocuklarından Anıl Ergin'in de aralarında bulunduğu 14 kişi polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı. Operasyon sırasında Nuri Ergin'in diğer oğlu Nurettin Ergin ise polisin elinden son anda kaçtı. Nurettin Ergin'in yaşanan kovalamaca sırasında polisle çatıştığı iddia edildi. İzmir'de bulunan Avukatı Ergün Bademci aracılığıyla yazılı bir açıklama yapan Nurettin Ergin, iddialara yanıt vererek polisle çatışmadığını söyledi.

"POLİSLERİ GÖRÜNCE BENDE KAÇTIM"

Polisin kardeşi Anıl Ergin'in evine baskın yaptığını, o baskında evde bulunan kardeşinin gözaltına alındığını doğrulayan Nurettin Ergin, kardeşinin gözaltına alındığı sırada yolda olduğunu söyledi. Ergin, "Kardeşimin gözaltına alındığını duyduğumda ben yoldaydım. Beni farkeden sivil polisler bir süre peşimden kovaladı. Polisleri görünce ben de kaçtım. Bana arkamdan ateş ettiler. Bir süre sonra izimi kaybettirdim. Polislerin bana ateş ettiği doğrudur. Ben kesinlikle polislere karşı ateş etmedim ve çatışmaya girmedim. Asılsız yayınlanan haberlerde benim polislere ateş ettiğim konusundaki ifadeler doğru değildir. Bu husus mobese kameraları incelendiğinde açıkça ortaya çıkacaktır. Biz hiçbir zaman polise ateş etmedik" diye konuştu.

LOTO MİLYONERİNİ TEHDİT ETTİĞİ İDDİALARINA YANIT

Halen firarda bulunan Nurettin Ergin, ayrıca loto milyoneri Fuat Özdemir'i tehdit ederek parasını aldığı yolundaki iddiaları da cevap verdi. Nurettin Ergin, "Babam Nuri Ergin'in Fuat Özdemir'e iş teklifinde bulunduğu, bu teklifi başta kabul etmediği, tehditler sonucu kabul etmek zorunda kaldığı şeklindeki beyanlar kesinlikle yalandır. Fuat Özdemir'i ne ben, ne de babam hiçbir şekilde tehdit etmedik, parasını da almadık. Kendisinin de zaten bize karşı hiçbir şikayeti olmamıştır. Bazı çevreler tarafından gazetelere asılsız haberler yaptırılarak, beni ve babamı yıpratmak istiyorlar" dedi.

Avukat Ergün Bademci de, müvekkilinin gönderdiği yazılı beyanları ilgili basın kuruluşlarına göndereceklerini ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fuat Özdemir Kırklareli Nuri Ergin Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (43)

Halo dayı:

Memleket öyle bir hale geldiki mafyalığı meslek sanan gerzekler türedi. Gerçi bu millet mafyanlığın da içine etti. Gıçına silah takan mafyacılık oynuyor.

30
1
yanıtYanıtla
dede:

ulan karagümrük çakalları kulaklarınızı çekerim bu mafya ayakları birdaha duymayım kaybolun bakalım

23
3
yanıtYanıtla
Kral Kasparyan:

Peki sizler nasıl büyük mafya babalarısınız''ki gücünüzü ve gözünüzü, garibanın birine yasal olarak çıkan loto piyangosuna dikiyorsunuz, gücünüz onamı yetti veya artık ayağamı düştünüz, çok sıradan olduğunuzu gösterir bu durum, eğer böyle bir şey yapmışsanız veya bu işin kenarından bile geçmişseniz artık diyecek laf kalmıyor sizlere. Büyüklerin ortamında adam yerine koymazlar artık muhtemelen sizleri.

20
1
yanıtYanıtla
Kapıcıya benzıyormobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Cepcı tıpı var

17
3
yanıtYanıtla
tipe bak:

ya devletimiz biranda butun mafya denilen kisileri bitirdi bunu niye birakti ya anlamadim devletimizden isteyimiz gebertin gitsin boyle pislikleri yer yuzunden silin gitsin

19
1
yanıtYanıtla
Erol Mehmet Yıldız:

Masumsan niye kaçıyorsun la dangalak?

19
0
yanıtYanıtla
NURİŞMİŞ:

ŞU SOYTARILARA BAK YA KARDEŞİM DEVLET BUNLARLA BAŞ EDEMİYORMU ALSIN İÇERİ SIKSIN KAFALARINA OLSUN BİTSİN YA BİRDE MİLLİYETÇİ KILIFI TAKARLAR KİMSE KARIŞMASIN DİYE UYANIKLAR

18
0
yanıtYanıtla
FatsalıMobil-IOS:

Madem temizsin paksın masumsun niye polisi görünçe kaçtın bunun anlamı ne biliyormusun benim altım ıslak kaçıyorum demek

17
0
yanıtYanıtla
OFLU. ALİMobil-IOS:

ÇAKALLAR.

14
3
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Mafyamı kaldı lan ülkede defilsun gitsinler bizde rahat rahat yaşayalım normal insanlar olarak,gerçi bu torbacı tayfasınada mafya diyolarya ruslar italyanlar ve yakuzalara ne demeliyiz acaba

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title