Haberler

Malkara'da Faciadan Dönüldü

Tekirdağ’ın Malkara ilçe merkezinde park edilen LPG’li bir araçta çıkan yangın, yürekleri ağza getirdi.

Tekirdağ'ın Malkara ilçe merkezinde park edilen LPG'li bir araçta çıkan yangın, yürekleri ağza getirdi. Kahvehaneden aldıkları sürahilerle yangına müdahale eden vatandaşlar ve olay yerine gelen itfaiye ekipleri, olası bir patlamayı önlediler.

Olay, Hacıevhat Mahallesi Kır Sokak'taki Yumurta Pazarı'nda cereyan etti. Edinilen bilgiye göre, peynir helvası siparişini müşteriye ulaştırmak isteyen Muzaffer Bilgir, 59 LY 312 plakalı LPG takılı otomobili pazar yeri girişine park etti. Aradan geçen birkaç dakika sonra araçtan dumanlar yükselmeye başlayınca çevrede büyük panik yaşandı.

Durumu fark eden vatandaşlar, yakındaki bir kahvehaneden sürahilere su doldurarak panik içinde yangına müdahale etmeye çalıştılar. Kısa zamanda olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alev alev yanan araca tazyikli suyla müdahale ederek yangını kontrol altına aldı.

Olası bir patlamayı önlediklerini ifade eden kahveci Ali Yılmaz, "Araç, o an park edilmiş vaziyette kahvehanenin önüne bırakılmıştı. Biz de müşterilerle kahvedeydik. Yandığını gördük ve çeşmeden su doldurup yanan arabayı söndürmeye çalıştık. Zaten itfaiye de çabuk gelince çok şükür patlamanın eşiğinden dönüldü" diye konuştu.

Araç sürücüsü Muzaffer Bilgir ise, "Arabanın başından ayrıldıktan 5 dakika sonra, telefonla arayıp tutuştuğunu söylediler. Telaşla hemen aracın yanına geldim. Neyse ki korkulan olmadı. Yangının elektrik kontağından çıkma ihtimali olabileceğini düşünüyorum" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Malkara Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title