Haberler

Karakolda 'Evrak Yok' Denilince Çılgına Döndü

Güncelleme:

Zonguldak'ta denetimli serbestlik kapsamında haftada 4 kez imza atması gereken şahıs, atamadığı imza nedeniyle karakolun önünde kafasına silah dayadı.

Zonguldak'ta, cezaevinden yeni çıkan ve denetimli serbestlik kapsamında haftada dört kez karakola imza atması gereken şahıs, imza atmak için gittiği karakolda iddiaya göre 'Evrak yok' denilerek geri çevrildi. Atamadığı imza sebebiyle tekrar cezaevine girme tehlikesi yaşayan şahıs silahla karakola geldi. Karakolun önünde silahı kafasına dayayan şahsı gazeteciler ikna etti.

HAFTADA 4 KEZ İMZA ATMASI GEREKİYOR

Olay, dün saat 18.30 sıralarında Soğuksu Polis Merkezi önünde meydana geldi. İddiaya göre, TTK'da madenci olarak çalışan Şenol Yıldız (43) dört yıl önce cezaevine girdi. Cezaevinden tahliye edilen Yıldız için denetimli serbestlik uygulamasına karar verildi. Haftada dört kez karakola giderek imza atması gereken zanlı, Soğuksu Polis Merkezi'ne gelerek imza atmak istediğini söyledi. İddiaya göre, karakolda görevli polis memuru, evrak olmadığını söyleyerek yarın gelmesini istedi. Ertesi gün tekrar gelen şahıs, polis memuru ile karakolun idari bürosuna giderek imza atmak istediğini yineledi. Ancak, bu kez de polisler bir imzanın atılmadığı gerekçesiyle Şenol Yıldız hakkında işlem yapmak istedi.

Emniyet müdürünün yanına gittiğini ileri süren Şenol Yıldız, emniyet müdürünün kendisiyle çok iyi ilgilendiğini ve olayın halledilmesi için talimat verdiğini belirtti. Tekrar karakola giden Şenol Yıldız işlemin yapılmaması üzerine tekrar cezaevine girme korkusu yaşadı.

POLİSLER ÇATIŞMAYA HAZIRLANDI

Silahla Soğuksu Polis Merkezi önüne gelen şahıs kendisine imza attırmayan polisle görüşmek istedi. Polisin çıkmaması üzerine şahıs silahını kafasına dayadı. Bu sırada panik yaşayan polisler, şahsın ateş etme ihtimaline karşı mevzi aldı. Bir süre ikna edilemeyen Şenol Yıldız, "Bunlar beni dört sene bedava yatırdı. Sakin olamam. Onların yüzünden hayatımı kaybedemem. Delikanlı olun. Dükkanda yatıp kalkıyorum. Çoluk çocuğumu getirmeye yeniden bir hayat kurmaya çalışıyorum. 'Evrakı ben vereceğim, git ben buradayım' diyor. Benim hayatım bitti" diye bağırdı. Elinde silahla uzaklaşan Şenol Yıldız, Soğuksu'da bir ara sokakta tekrar kafasına silahı dayayınca yine panik yaşandı.

İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürünün ikna ettiği şahıs elindeki silahı polise teslim ederek herkese rahat bir nefes aldırdı. Şenol Yıldız, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

şenol yıldız Zonguldak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

SİBGATULLAH ALLAH IN YARATICI GÜCÜ:

ADAM kAHRAMAN OLDU.DURUP DURURKEN.POLİSE Gürsel beye ŞEREFSİZ DİYOR TAM TAZMİNAT DAVALIK BİR İŞ.ADAM HEM POLİSİ TEHDİT EDİYOR.POLİS ONA ÖYLE BİR TUTANAK TUTACAK Kİ EBEDİ BİLLAH CEZA EVİNDEN ÇIKAMAYACAK.

15
23
yanıtYanıtla
milletvekili:

Kendi halkini surekli bir dusman gören bir devlet ve kurumlari, ve devleti ilahi gören bir millet, ve demorkasi asla tanimamis bir toplum ASLA huzura v barisa kavusamaz.

31
3
yanıtYanıtla
Na to kafa mermer:

Neymiş evrak yokmuş, tekrar cezaevine gireceksin.Birkağıt parçası ve adam 2 kere gidiyor gene cezaevi.Bugün git , yarın gel durumları.Halen aynı kafa.

29
3
yanıtYanıtla
erdalAdınız Yazın:

gazeteciden allah razi olsun

18
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title