Haberler

İşte Yılın Aşıkları

Mersin’de, bir huzur evinde kalan ve birbirlerine sırılsıklam aşık olan 86 yaşındaki Mehmet Hayri Tömük ile 87 yaşındaki Emine Sevinç Ünlüler, Sevgililer Günü’nde sevgilerini tüm dünyaya ilan etti.

Mersin'de, bir huzur evinde kalan ve birbirlerine sırılsıklam aşık olan 86 yaşındaki Mehmet Hayri Tömük ile 87 yaşındaki Emine Sevinç Ünlüler, Sevgililer Günü'nde sevgilerini tüm dünyaya ilan etti. Hayri Amca ile Emine teyzenin aşkları, 'Aşkın yaşı yoktur' dedirtti.

Mersin Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi'ne iki yıl önce yerleşen esnaf emeklisi Mehmet Hayri Tömük, çocukluktan tanıdığı emekli hemşire Emine Sevinç Ünlüler'in de aynı tarihlerde huzurevine yerleşmesiyle büyük sevinç yaşadı. Eşlerini 15 yıl önce kaybeden Hayri amca ile Emine teyze, yıllar önce yaşayamadıkları aşklarını, huzurevinde ömürlerinin ikinci baharında yaşamaya başladı. Hiç çocuğu olmayan Emine teyze ile 4 çocuk babası Hayri amcanın birbirlerine olan sevgileri, iki yıldır artarak devam etti. Hayri Tömük'ün çocuklarının da bildiği bu aşk, çiftin birbirlerine yaklaşımları, gösterdikleri özen, nezaket ve dillerinden düşmeyen sevgi sözcükleri, gençlere örnek olacak cinsten.

Çiftin aşklarına yakından tanık olan huzurevi yönetimi de 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Hayri amca ve Emine teyzeye sürpriz bir parti hazırladı. Birbirlerine sürekli sevgi sözcükleriyle hitap eden çift, partinin yapılacağı salona kol kola girerek romantik bir müzik eşliğinde dans etti. Arkadaşlarının alkışlarla kutladığı Hayri-Emine çifti, daha sonra birbirlerine kırmızı gül verip 'Seni seviyorum' diyerek Sevgililer Günü'nü kutladılar. Üzerinde 'Aşkın Yaşı Yoktur' yazılı kalp şeklinde pastayı keserek, birbirlerine ikram eden çift, huzurevi sakini arkadaşları tarafından 'Yılın Aşıkları' seçildi. Çift, sevgilerini arkadaşlarıyla 'Ankara'nın Bağları' türküsü eşliğinde oynayarak ve sık sık birbirlerini öperek sergilerken, aynı huzurevinde kalan eski ses sanatçısı Sevil Seyhan'ın uduyla çaldığı aşk şarkılarını da el ele tutuşarak dinledi.

Emine teyzeye bir türkü söyleyen Hayri amca, İHA yaptığı açıklamada, iki yıldır huzurevinde kaldığını, Emine Ünlüler'i küçüklüğünden bu yana tanıdığını söyledi. "Çocukluktan bu yana birbirimize aşığız" diyen Hayri amca, "Daha sonra yollarımız ayrıldı. Hanım öldükten sonra birleştik. Çok seviyorum. Buraya benden sonra geldi ve gördüğümde 'sevgilim geldi' dedim" diye konuştu.

Emine Ünlüler ise sevgisini tek cümleyle şöyle dile getirdi: "Hayri Beyi seviyorum. İşte o kadar."

Mersin Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi Müdürü Ertan Eren de çiftin 2 yıldır huzurevinden hizmet aldıklarını ve çok uyumlu bir çift olduklarını belirtti. Çiftin geçmişten tanışıklıkları olduğunu doğrulayan Eren, "Ama burada aşık oldular, birbirlerini sevdiler. Yaşantılarına bir renk getirdiler. Evlilikleri yasal çerçevede şu an pek mümkün değil. Ama bugün 14 Şubat ve kendilerine burada bir tören yaptık diğer sakinlerimizle birlikte. Mutlu olduklarında bizler de mutlu oluyoruz. Aşkın yaşı yoktur. Sevgileri adına kendilerini kutluyorum. Aralarında içten bir aşk var. Zaten temel amacımız sakinlerimizin mutlu olmaları. Onlar da mutlular" dedi.

Huzurevinde bu tür durumlarla zaman zaman karşılaştıklarını da ifade eden Eren, yakınları varsa konuyu bildirdiklerini ve sevgilerin gözetimleri altında yaşandığını sözlerine ekledi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Emine Sevinç Mersin Tömük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title