Haberler

Eylemci, TOMA'nın Müdahalesiyle Metrelerce Sürüklendi

Güncelleme:

Beyoğlu'nda LGBT yürüyüşüne katılan bir eylemci, TOMA'nın tazyikli su sıkmasıyla metrelerce sürüklendi. O anlar kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.

Beyoğlu'nda LGBT yürüyüşüne katılan bir eylemci, TOMA'nın tazyikli su sıkmasıyla metrelerce sürüklenirken görüntülendi.

POLİSİN MÜDAHALESİYLE EYLEMCİLER ARA SOKAKLARA KAÇTI

İstiklal Caddesi'nde polis, izin verilmeyen LGTB Onur Yürüyüşü'ne müdahale etti. Tazyikli su ve biber gazıyla gerçekleştirilen müdahale sırasında ara sokaklara kaçan eylemciler, bir süre sonra yeniden toplandı.

TOMA EYLEMCİYİ METRELERCE SÜRÜKLEDİ

Bu sırada bir eylemci TOMA'nın önünde durarak ilerlemesini engellemeye çalıştı. TOMA'nın hareket etmesi üzerine elindeki bayrakla araca vurmaya çalışan eylemci, bir süre sonra tekrar önüne geçti. Eylemciyi uzaklaştırmak isteyen TOMA şoförü tazyikli su sıkmaya başladı. Tazyikli suyun isabet ettiği eylemci, birden metrelerce sürüklenmeye başladı. O anlar kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstiklal Caddesi Beyoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (153)

Çitlembik:

iyi olmuş pisliklere. Onur yürüyüşüymüş. Ulan sizde onur mu var. Tipinize bakın bi. Mübarek ayda Ramazan ismi ile dalga geçerek pankart açıyorsunuz bir de şerefsizler! Bu hastalığın neresini kim destekliyor. Zaten yeni nesilde kızlar ne kıza erkeklerde erkeğe benzemiyor. Erkekler daracık pantolonlarla kadın gibi geziyorlar. Arkadaşlar değerlerimizi bilelim. Bize böyle şeyler ters. Bunları normal karşılayıp destekleyende varsa yarın öbürgün çocuklarına laf söylemesinler böyle tipe büründüklerinde

111
2
yanıtYanıtla
ahmet:

kobaniden gelmiş, uçabilen etekli keko.

96
6
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR Lİ KÜRT OĞLU KÜRT SİBGATULLAH:

Benim Kahraman Müslüman Türk Polisim az bile yapmış! Ben olsam o polisin uyarılarını hiçe sayan hiç aldırmayan o kişiyi bir km. sürüklerdim. Benim Kahraman Türk polisim bir metre sürüklemiş. Az olmuş. Asıl onlara destek veren İLLETVEKİLİNİ sürükleyeceklerdi bilemediler. Millet vekili demiyorum illet vekili diyorum bunlar olsa olsa illet vekili olur. Ulan sizi şiddetle ve nefretle kınıyor lanetliyorum.

82
13
yanıtYanıtla
krolara..mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Icimizin yaglari eridi, verin copu gezici sionist ataist zerdus hdpli pkkli sosyalist marksis leminis onun bunun cocuklarina. Oooh..defolup gitsinler ulkeden madem begenmiyorlar turkiyeyi.

56
14
yanıtYanıtla
iyi olmuş:

iyi olmuş gidip kendi ülkelerini kurup kendi nonoşluklarını orada yapsınlar bir şey dediğimiz yok bu ülkeyi nonoşlar yaşasın diye kurtarmadı dedelerimiz!!!

47
3
yanıtYanıtla
çelik:

gebersin pislik

37
12
yanıtYanıtla
egelimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

yiğitlik organ sahibi olmakla olmuyo, hakların için gerekirse işte böyle direnmekle oluyor. ben eşcinsel değilim ama onların da eşit hakları olmalı, onlar da insan, avrupada da var asyyada da var, osmanlida da vardı

5
35
yanıtYanıtla
Türk Mobil-IOS:

Çok iyi olmuş çık güzel olmuş :)

23
16
yanıtYanıtla
Müslüm:

Helal olsun, emniyet teşkilatımıza az bile yapmış. . .

30
7
yanıtYanıtla
HalilmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu hainlere artık gerçek mermi kullanma zamanı geldi

25
10
yanıtYanıtla
Tüm 153 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title