Haberler

(Özel Haber) Engelli Öğretmenin Eğitim Aşkı

Atamalarda ilk tercihini Şırnak'tan yana kullanan engelli öğretmen Abdullah Koç, öğrencilere umut ışığı oldu.
Osmaniyeli olan Abdullah Koç, 1 buçuk yaşında çocuk felci geçirdi.

Atamalarda ilk tercihini Şırnak'tan yana kullanan engelli öğretmen Abdullah Koç, öğrencilere umut ışığı oldu.

Osmaniyeli olan Abdullah Koç, 1 buçuk yaşında çocuk felci geçirdi. Sakat kalan Koç'un içindeki eğitim aşkı hiç bitmedi. Girdiği sınavlarda önce Kafkas Üniversitesi Matematik Bölümü'nü okuyan Koç, daha sonra eğitimini yarıda bırakıp Niğde Üniversitesi'nde sınıf öğretmenliği bölümünü bitirdi. 5 yıl önce öğretmen atamalarında ilk tercihini Şırnak'tan yana kullanan Koç, Şırnak Hürriyet İlkokulu'nda görev yapmaya başladı. Koç, daha sonra yapılan atamalarla Rekabet Kurumu İlkokulu'na geçiş yaptı.

Engelli halinden hiçbir zaman şikayet etmediğini belirten Koç, her sabah okula gitmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi. Uzun yıllar daha Şırnak'ta kalmak istediğini belirten Koç, "Eğitimimde engel tanımadım. Sakatlığımı eğitimimde hiçbir zaman bir engel olarak görmedim. Okulumu bitirdikten sonra ilk tercih olarak da Şırnak'ı tercih ederek ilk atamamla geldim. Çocuklarımı çok seviyorum. Hiçbir zaman bu sorunum engel teşkil etmedi. Çocuklarımı ve okulumu seviyorum" dedi.

Öğrencilerinden Davut Bilgi, "Çok iyi bir öğretmen. Engelli olmasına rağmen bize ders anlatmaya her gün geliyor" diye konuştu.

Laleş Özcan adlı öğrenci ise, "Öğretmenimiz çok iyi ders anlatıyor. Biz de çok iyi dinliyoruz. Öğretmenimiz çok harika bir öğretmen" şeklinde konuştu.

Mehmet Salih Acu adlı öğrenci de, "Biz öğretmenimizi çok seviyoruz. Öğretmenimiz bize çok güzel ders veriyor, çok güzel ödevler veriyor" ifadelerini kullandı. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Niğde Üniversitesi Abdullah Koç Şırnak Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title