Haberler

Çok Sevdiği Horozlarına Cumhurbaşkanı'nın Adını Koydu

Güncelleme:

Almanya'da yaşayan Bartınlı gurbetçi, çok sevdiği ve adeta çocukları gibi baktığı horozlarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isimlerini koydu.

Aslen Bartın'ın Kozcağız Şabankadı köyünden olan ve 1981 yılında Almanya'nın Herne şehrine giden maden emeklisi İsmail Derin, burada yetiştirdiği ve çok sevdiği horozlarına Recep-Tayyip-Erdoğan isimlerini koydu.

3 HOROZUNU KUŞ GİBİ EĞİTTİ

İsmail Derin, evde beslediği muhabbet kuşunun ölmesinden sonra komşusunun verdiği tavukların farklı renkli yumurtalarından çıkan 3 horozunu kuş gibi eğittiğini söyledi.


"ÇAĞIRINCA KOŞARAK GELİYORLAR, ÖT DEYİNCE ÖTÜYORLAR"

Zamanının çoğunu horozlarıyla geçirdiğini dile getiren Derin, "Evde muhabbet kuşum vardı. Kuşum ölünce komşum bir tavuk verdi. Yeşil, mavi ve kahverengi yumurtalardan çıkan 3 horozu aynı muhabbet kuşu gibi uğraştım ve yetiştirdim. Allah'ın izni ile her sözümü dinliyorlar. Çağırdığım zaman koşarak geliyorlar. Öt deyince ötüyorlar. Sırtımdan, omzumdan inmiyorlar" dedi.


"SAYIN REİSİ CUMHURUMUZ KIZMAZSA..."

Küçüklükten beri içinde hayvanlara karşı sevgi olduğunu belirten Derin, "Peygamberimiz diyor ki, 'Allah'ın yarattığı en sadık canlılar hayvanlardır.' Konuşamıyorlar ama insanın söylediklerini anlıyorlar. Hayvanlara eziyet etmeyelim, onlara sevgi göstermek şartı ile onlarla güzel diyalog kurabilmek için mücadele etmemiz lazım. Sayın Reisi Cumhurumuz kızmazsa ve onu çok sevdiğim için horozlarıma Cumhurbaşkanımızın isimlerini koydum. Beyaz olana Recep, kırmızı olana Tayyip diğerine de Erdoğan ismini koydum. Horozlarımı çok seviyorum, satmıyorum ve kesmiyorum. Yaşadığım müddetçe de sonuna kadar bakacağım" diye konuştu.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Recep Tayyip Erdoğan Kozcağız Almanya Bartın Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (1)

efsane lanMobil-ANDROID:

hahahahhahahah

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title