Haberler

20 Başhekim Eskiten Hasta 47 Yıldır Aynı Hastanede Tedavi Görüyor

Güncelleme:

Bursa'da baş ağrısı sebebiyle 23 yaşında hastaneye giden Abdullah Kozan, 47 yıldır hastaneden çıkmadı.

47 yıl evvel baş ağrısı şikayetiyle Bursa Devlet Hastanesi'ne giden 23 yaşındaki Abdullah Kozan, o tarihten bu yana bir daha hastaneden dışarı adımını atmadı. Kimsesi olmadığı için dönemin başhekimi tarafından kalmasına izin verilen ve artık hastaneyi evi gibi gören Kozan, şu anda 70 yaşını doldurdu.

BAŞ AĞRISIYLA GİTTİ, 47 YILDIR ORADA

Askerliğini tamamladıktan sonra rahatsızlanan Abdullah Kozan, 47 yıl önce baş ağrısı sebebiyle yattığı hastanede kısa sürede herkesin sevgisini kazandı. İlerleyen yıllarda şeker ve astım tedavisi gören Abdullah Kozan'ın giderleri de yeşil kart ve hastane tarafından karşılanıyor. Doğum günleri, bayram ve yılbaşılarını da hastanede kutlayan Kozan, dünyaya sadece odasının penceresinden bakabiliyor.

TEK DOSTU DOKTOR VE HEMŞİRELER

Bekar olan ve hiçbir akrabasının ziyaret etmediği Abdullah Kozan, hastane dışında bir hayatı düşünemediğini, ilaç kokulu hastane koridorlarının ve doktorların yanında olmanın kendisini mutlu ettiğini söyledi.


20 BAŞHEKİM ESKİTTİ

47 yılda 20 başhekim, yüzlerce doktorun gelip geçtiği Bursa Devlet Hastanesi'nin değişmeyen tek ismi olan Kozan, bazı hasta arkadaşlarını kaybetti bazılarını ise taburcu etti. Hastane personeli tarafından 'En kıdemli hasta' olarak nitelendirilen ve konuşma zorluğu çeken Kozan, hemşirelerin yardımıyla ancak hastane içinde akülü arabasıyla gezebiliyor.


1968 YILINDAN BU YANA HASTANEDE YAŞIYOR

TRT'nin Türkiye'nin ilk televizyon kanalı olarak deneme yayınına başladığı 1968 yılından bugüne kadar hastanede yaşamını sürdüren Kozan, eskiden hastane içinde gezdiği ve görevlilere yardım ettiğini söyledi.

"ZAMANINDA BİZE YARDIM EDERDİ"

Bursa Devlet Hastanesine 25 yıl önce başladığını belirten Baş Hemşire Nedime Tuner, "İlk geldiğimde böyle bir durum olduğunu öğrenince çok şaşırdım. Şu anda 47 yılı geride bıraktı. Zamanında bize yardımcı olurdu. Röntgenleri alır gelirdi film odasında, taşınacak bir şey varsa ucundan tutardı. Ama şimdi emekli oldu. Yakında ben bile emekli olacağım" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bursa Devlet Hastanesi Kozan Önemsiz Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (41)

vatandaş:

vergilerimizi boyle gerizekalı beleşçilerin hastane masrafı için veriyoruz.

9
50
yanıtYanıtla
Düşmez Kalkmaz Bir ALLAH:

sen bu zihniyetle vergi falan vermiyorsundur zaten bize ayak yapma

yanıt12
yanıt1
PIRASA:

AYNEN ÖYLE , NEDEN YILLARCA ORADA TUTARLARKİ ANLAMIŞ DEĞİLİM

yanıt4
yanıt15
İbrahim:

Ne malsiniz yav adamin gidecek yeri yok kimsesi yok onusa gec adam hasta ordakiler bilmiyormu tabirvu etmeyi bilip bilmeden atip tutuyorsunuz

yanıt4
yanıt0
Can can:

Sen insanlıkla nasibini almamış

yanıt6
yanıt0
Faruk:

Bu adamin varlığı kulliyen zarar, ben diyeyim 10 trilyon siz deyin 20 trilyonluk yasil kart faturasi vardir devlete, calismamis da vergi yok, topluma bir katkisi yok, yok oglu yok......Ha yesil kart her kürdün arka cevinde durur o da ayri mesele....

11
31
yanıtYanıtla
ZİHNİYETSİZ:

sana bu zihniyeti empoze edenin ben . . . . .

yanıt7
yanıt0
fırat:

la n lale kürdün varlığı seni rahatsız ediyorsa git yunanistana bu olayın kürtle ne alakası var adam bursalı ve türk ki kürtler atalarına büyüklerine saygı duyar ved sdahiplenirler sizi, n gibi evlendikten sonra karılarının etekleri altına sığınıp anne babalarını huzur evlerine atmazlar

yanıt12
yanıt6
cehennem ateşi şimdiden yakmış:

kekocan ilk manifestonu okudum cok güldüm ikinciyi ne zaman yazacan

yanıt0
yanıt0
batı doğumlu kürt polis:

faruk kürt kelimesi sana batıyor herhalde kürdün adını ağzına alırken besmele çek bence. . . eğer yiyiyorsa burada klavye erkeklğide yapma kürdü karşında görünce yüzünede söyleyebilecekmisin bu dediğini adam hasta yatıyor devlet bakıyor ne yapsın sokağamı atsın allah herkese akıl fikir vermiş sana ne vermiş bilmiyorum şu haberi bile kürt türk muhabbetine getiriyorsunuz ya helal olsun sizlere

yanıt0
yanıt0
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title