Haberler

Evinde Yakaladığı Erkeği Öldürdü, Eşini Ağır Yaraladı

Güncelleme:

Kütahya'da özel güvenlik görevlisi Özer, gece evinde yakaladığı ve eşinin sevgilisi olduğunu öne sürdüğü Ahmet Birçek'i öldürdü, eşini de yaraladı.

Kütahya'nın Altıntaş İlçesi'nde özel güvenlik görevlisi Mehmet Özer, gece evinde yakaladığı ve eşinin sevgilisi olduğunu öne sürdüğü 30 yaşındaki Ahmet Birçek'i tabancayla ateş ederek öldürdü, eşi 28 yaşındaki Perihan Özer'i de yaraladı. Daha sonra 112 ve polisi arayan Özer, emniyete gidip teslim oldu.

3 ÇOCUĞUNUN ANNESİ EŞİNİN İLİŞKİSİNDEN ŞÜPHELEDİ

TEDAŞ'ta özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Mehmet Özer, 3 çocuğunun annesi eşinin başka bir erkekle ilişkisinden şüphelendi. Dün saat 24.00- 08.00 mesaisine gitmek için evden ayrılan Mehmet Özer, saat 01.30 sıralarında işyerinden izin alıp İstiklal Mahallesi Hamam Sokak'taki evine eve geldi. Kapının geç açılmasından ve eşinin paniklemesinden şüphelenen Mehmet Özer evin odalarına baktı ve balkon kapısının arkasında saklanan Ahmet Birçek'i fark etti. Mehmet Özer belinden çıkardığı tabancayla önce Ahmet Birçek'e, ardından da eşi Perihan Özer'e ateş etti. Daha sonra 112 acil ve polisi arayan Mehmet Özer, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gidip teslim oldu.

KADININ DURUMU AĞIR

Ağır yaralanan Ahmet Birçek ile Perihan Özer ambulanslarla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Evli 1 çocuk babası Ahmet Birçek doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı. Tedavi altına alınan Perihan Özer'in durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Altıntaş Kütahya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (423)

CEY CEY:

erkek basıldığında kadın sineye çekiyor çok yazık bu ülkeye medeniyet gelmez zorlada güzellik olmaz sevmiyorsan boşanacaksın ama hayvanlık bütün insanların içine sinmiş bu topraklarda ne boşanmayı kabul ederler ne aldatılmayı psikopat ruh hastaları canınız cehenneme

13
50
yanıtYanıtla
sssrdrks@hotmail.com:

senın de içinde var galiba.bu kadın gibi

yanıt0
yanıt0
key keyiso9002_42@hotmail.com:

sen eşini başka bir erkekle yakalasan nabarsın kardeş gayet medeni bir şekilde hoşmu karşılarsın veya sen devam et kardeş pozisyonunu bozma ben mahkemeye boşanma dilekçesi vermeye gidiyorummu dersin veya yan odaya geçip bir sigara yakıp uykuyamı dalarsın sence hangiisini yaparsın

yanıt0
yanıt0
hakanhakan@gmail.com:

Çekmesin ulan çekmesin oda çekmesin.

yanıt0
yanıt0
CHP Lİ ÇAĞDAŞ BAYAN:

nekadar vahşice bi olay neden öldüryosunki biraz çağdaş ol boşanırsın olur biter yani hiç anlam veremiyorum bu yobazlığa belkide o iki insan bir birini çok sevyodu dimi ama tasvip edilecek bi davranış deil en ağır şekilde ceza almalı ölenlerede tanrıdan bol ışık diliyorum

4
56
yanıtYanıtla
Murat Aktaşm-murat25555@hotmail.com:

İyi olmuş adi şerefsiz köpeklere olan o zavallı adama oldu inşallah ceza almaz nefsi müdafadan

57
2
yanıtYanıtla
.,,,*:

YA INSANLAR MECBURMU ÖMUR BOYU AYNI INSANLA YASAMAYA YA DEGISIKLIK SART HERGUN PILAV YENILIRMI? GORMEZDEN GELINMESI GEREKIYORDU.....SANKI ADAMI BORCA SOKMUS HAYRET BISEY YA

3
55
yanıtYanıtla
omar dafemre01978@mynet.com:

umarım bir gün senin başına gelir. sen de görmezden gelirsin

yanıt0
yanıt0
Aksakalexportmetin@hotmail.com:

Cuuuuuush, Ohaaaaaaa...

yanıt0
yanıt0
nevinnevbalt@gmail.com:

ne diyon la sen ohaaa harbiden sen nasıl bir kadın yada erkeksin :)

yanıt0
yanıt0
Tüm 423 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title