Haberler

Özel Çocuklara Asker Düğünü

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde faaliyet gösteren Özel Kemal Akça Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, bünyesinde eğitim gören ve askerlik çağına gelmiş 25 öğrencisi için asker düğünü düzenledi.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde faaliyet gösteren Özel Kemal Akça Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, bünyesinde eğitim gören ve askerlik çağına gelmiş 25 öğrencisi için asker düğünü düzenledi. Hiç gidemeyecekleri asker ocağına bir günlüğüne de olsa gitme fırsatı bulan özel 25 asker adayı, rehabilitasyon merkezi bahçesinde düzenlenen asker töreniyle unutulmaz bir gün yaşadı.

Gazipaşa Kaymakamı Kadir Ekinci, Garnizon Komutanı Kürşat Çilek, Belediye Başkan Vekili Adem Kaya, Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı ve çok sayıda protokol mensubunun katıldığı asker düğününe, asker adaylarının dost ve akrabaları da hazır bulundu.

Düğün öncesi konuşan Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nevin Şeker, bir öğrencisinin kendisine "Öğretmenim bir gün bile olsa askere gidemez miyim?" diye sorduğunu söyledi. Bu sorudan çok etkilendiğini belirten Şeker, "Bugün düzenlediğimiz bu etkinlik bu soru ile başladı. Sizleri burada görmek bizleri çok mutlu etti" dedi.

Gazipaşa Kaymakamı Kadir Ekinci ise askerliğin Türk toplumunda şerefli ve onurlu bir yeri olduğunu belirterek, "Her Türk evladı birgün mutlaka askere gideceğini bilir, gidemeyenler ise derin bir üzüntü içine girer. Evlatlarımız bir gün de olsa bu vazifelerini yapmanın mutluluğunu yaşayacaklar. Bugün buraya toplanmamıza vesile olan gençlerimizi yürekten tebrik ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından düğün töreni dualarla başladı. Omuzlarına astıkları ay-yıldızlı şallarla, binadan çıkarak düğün alanına gelen 25 özel gencin başında kına gezdirildi. Asker adaylarının ellerine kınalarını ise protokol mensupları yaktı.

Kına merasiminin ardından asker adayları ve davetliler müzik eşliğine eğlendi. Kaymakam Ekinci ve Gaznizon Komutanı Kürşat Çilek de gençlere bir süre eşlik etti.

"OĞLUMUN EN BÜYÜK HAYALİ ASKER OLMAKTI"

Asker adaylarından Asıf Furkan Şahin'in babası Mehmet Şahin, en mutlu günlerinden birini yaşadıklarını söyledi. Duygularını anlatmakta güçlük çektiğini belirten Şahin, "Anlatılmaz, yaşanır derler ya gerçekten de öyle. Bu düğünü yapanlardan Allah bin kez razı olsun. Oğlumun en büyük hayali asker olmaktı. Müdürü oğlumun bu isteğini duymuş ve bu etkinliği düzenlemiş. Kendisinden Allah razı olsun" dedi.

Anne Ayşe Şahin ise oğlunun en büyük hayalini gerçekleştirdiklerini belirterek onu asker ocağına teslim edeceklerini, yemin törenine de katılacaklarını söyledi.

Bir günlüğüne de olsa askere gidecek olan Mesut Oğul, çok mutlu olduğunu söyleyerek kendilerine bu fırsatı verenlere teşekkür etti.

Askere gitmeyi çok istediğini ancak bugüne nasip olduğunu söyleyen Mustafa Melikşah Demiral ise "Allah gitmeyenlere nasip etsin" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kadir Ekinci Gazipaşa Antalya Akça Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title