Haberler

Özel Anneler Buluştu!

Erken Doğum Yapan Sonay Dikkaya, Özlem Yıldız ve Zeynep Tokuş Prematüre Bebekler İçin Bir Araya Geldi.

ERKEN DOĞUM YAPAN SONAY DİKKAYA, ÖZLEM YILDIZ VE ZEYNEP TOKUŞ PREMATÜRE BEBEKLER İÇİN BİR ARAYA GELDİ.

Prematüre bebeklerin yaşam boyunca karşılaştıkları zorluklara çözüm getirme amacıyla kurulan 'El Bebek Gül Bebek Derneği'nin Reina'daki davetine, erken doğum yapan Sonay Dikkaya, Özlem Yıldız ve Zeynep Tokuş da katılarak destek verdi.

İstanbul'un tanınmış isimleri ve doktorları El Bebek Gül Bebek Derneği'nin önceki gece Reina'da düzenlediği davette buluştu. Derneği, prematüre bebeklerin yaşam boyunca karşılaştıkları zorluklara çözüm getirme amacıyla düzenlediği gecede, dernek başkanı Canan Göztepe de bir konuşma yaptı. Göztepe, 'El kadar bebeklere gül gibi bakacağız.

Bu amaçla tam donanımlı ve modern bir çocuk hastanesi kuracağız' derken doğurduğu prematüre bebek yüzünden oldukça büyük sıkıntılar ve üzüntüler çeken spiker Sonay Dikkaya da prematüre bebek doğurmanın zahmet ve risklerinden bahsetti. İş, medya ve tıp dünyasının ünlü isimlerinin bir araya geldiği El Bebek Gül Bebek Derneği'nin davetinde Özdemir Erdoğan'ın 'El Bebek Gül Bebek' şarkısı da sanatçının izni alınarak gece boyunca davetlilere dinletildi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title