Haberler

Öze Dönüş'le Dikili Bir Ağacınız Olsun

Güncelleme:

Şanlıurfa'da Öze Dönüş Platformu üyeleri fidan dikimi gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Öze Dönüş Derneği fidan dikim etkinliği düzenledi. Ailelerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte Orman Mühendisi Eyyüp Karagöl fidan dikim tekniğini anlattıktan sonra her çocuk için bir fidan dikildi.

Şarkılar eşliğinde gerçekleşen etkinlik daha yeşil bir Urfa için daha fazla fidanın toprakla buluşturulması gerektiği düşünülerek bu etkinliğin geleneksel olması kararı verildi.

Çocukların yoğun ilgisini gören etkinlikte 'haydi çocuklar geleceğe umut saçalım ağaç dikelim' pankartı taşındı.

Ailelerin de böyle etkinliklerin azlığından ve çöl görünümündeki Urfa'da 'Dikili Bir Ağacınız Olsun' şiarıyla katıldığı ve daha fazlası için ellerinden geleni yapacakları konusunda kolları sıvadı.

Diyarbakır Öze Dönüş Derneği ve Rewsenfikir Dergisi ekibinin de katıldığı etkinlikte her fidana çocukların ve ailelerinin isimleri kartlara yazılarak kurdele ile bağlanarak etkinlik son buldu. Gelecek pazar günü de uçurtma şenliği düzenleneceğini söyleyen Şanlıurfa Öze Dönüş Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tok herkesi bu etkinliğe de davet etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Karagöl Dikili Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title