Haberler

Özcan Deniz'in Filminde İki Başrol Oyuncusu Sakatlandı

Güncelleme:

Özcan Deniz'in yönetmenliğini üstlendiği filmin çekimlerinde, Şükrü Özyıldız ve Ayça Turan arka arkaya ayaklarını burktu.

Özcan Deniz’in senaryosunu yazıp hem de yönetmenliğini üstlendiği ‘Sevimli ve Tehlikeli’sinema filminin çekimleri durduruldu. Filmin başrol oyuncuları Şükrü Özyıldız ve Ayça Ayşin Turan önceki gün Eminönü’nde bir hanın çatısına kurulan sette, sahne gereği yapılan koşuşturmada ayaklarını sakatladı.

SETE ARA VERİLDİ

‘Ya Sonra’, ‘Evim Sensin’, ‘Su ve Ateş’ filmlerinden sonra dördüncü sinema filmi ‘Sevimli ve Tehlikeli’nin çekimlerine başlayan Özcan Deniz’in setinde talihsiz bir kaza yaşandı. Bir ay boyunca çekimleri devam edecek olan filmin setine şimdilik ara verildi. Film için Eminönü’nde bir hanın çatısına ve altına kurulan pazar halkın ilgisini çekti. Hanın çatısında çekilen atlama sahnesi ise defalarca tekrarlandı. Şükrü Özyıldız’ın sahnesinin önplanda olduğu çekimlerde genç oyuncu hanın çatısında yaşanan kovalamaca sahnesinde ayağını burktu.

DUBLÖRÜ DEVREYE GİRDİ

Özyıldız’ın ayağını sakatlaması üzerine dublörü devreye girerek, çatıdan atlama sahnesini gerçekleştirdi. Hemen ardından çekilen Ayça Ayşin Turan’ın atlama sahnesinde de bu defa güzel oyuncu da ayağını burktu. Acılar içinde yerde yatan Turan’a ilk müdahaleyi sette hazır bulunan sağlık görevlileri yaptı.

TALİHSİZLİKLER DENİZ'İ DE ÜZDÜ

Yaşanan iki talihsiz olayın ardından Özcan Deniz sete birkaç günlük ara verdi. Özyıldız ve Turan’ın sette sakatlanmalarının ardından Özcan Deniz, Instagram hesabında “Bugün pazar sahnesini çekerken iki oyuncumuzda ciddi sakatlandı. Üzgünüz” notuyla iki oyuncunun da fotoğraflarını paylaştı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Şükrü Özyıldız Özcan Deniz Ayça Turan Eminönü Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu?
500

Yorumlar (2)

mir hevi:

bencede reklam için yoksa herkesin başına gelen ufak tefek kazalar bukadar paparazzi de fazla

8
1
yanıtYanıtla
tuğba:

haberin başında dizi yazıyor aslında filimin cekimlerinde meydana geliyor kaza

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title