Haberler

Özcan Deniz ile Sıla'nın Reklam Filmi Olay Oldu

Güncelleme:

İkilinin birlikte kamera karşısına geçtiği reklam herkesin dilinde. Özellikle Özcan Deniz'in dans figürleri şimdiden çok konuşulmaya başladı.

Özcan Deniz ile Sıla'nın birlikte kamera karşısına geçtiği Coca Cola reklamı, son günlerde herkesin dilinde. Oldukça ilgi çeken reklam filminde Özcan Deniz ve Sıla'nın dans hareketleri ilgi odağı oldu.

SÖZLERİ SILA YAZDI

Coca Cola'nın yeni reklam yüzleri olan ünlü ikili, romantik sahneler eşliğinde sözlerini Sıla'nın yazdığı reklam şarkısını birlikte söyledi.

KLİP TADINDA REKLAM

3 dakika süren klip tadındaki reklam filminde "Aç bir coca cola, coca cola coca cola iç" sözleri bulunuyor. Reklam, en uzun reklam filmlerinden biri oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Özcan Deniz Coca Cola Komik - İlginç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (59)

ddoorrttyyoollmobilWeb@haberler.com:

İğrenç bir reklam galiba kola icmememiz için yapılmış bir reklam

22
0
yanıtYanıtla
farkliMobil-ANDROID:

bu adama bu reklam hic uymamis

20
0
yanıtYanıtla
igrencmobilWeb@haberler.com:

Hint dans larin amatör hali .rezalettt

17
2
yanıtYanıtla
hint şarkıcidan kopyamobilWeb@haberler.com:

Cok itici ve uzun bir reklam ayrıca why this kolovari di adlı şarkının uyarlaması olabilit ama klibinin kopyası olması nahoş olmuş

16
1
yanıtYanıtla
FilistinmobilWeb@haberler.com:

Cehennemde bol bol Coca Cola açarsin Özcan Deniz belki serinlersin, paranın kölesi olmuşsunuz hepiniz....

13
4
yanıtYanıtla
????????mobilWeb@haberler.com:

Ozcan yaslanmis gercekden,artik yasina yakisan roller oynasin

14
2
yanıtYanıtla
melishanmobilWeb@haberler.com:

Cok uzun ve gerrksiz

11
4
yanıtYanıtla
vangolumobilWeb@haberler.com:

saçma sapan reklam yapmislar.kadinlar kivirtiyor insanlarin ahlaki tam bozulmuş

12
1
yanıtYanıtla
fatihmobilWeb@haberler.com:

ozcan deniz bu reklamla cola icmemi birakmami sagladi tsk ozcan

11
1
yanıtYanıtla
sinemmobilWeb@haberler.com:

Süper olmus kim ne derse desin....kiskanmayalim

5
7
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title