Haberler

Özbek: "Fenerbahçe Derbisini 50 Bin Kişiye Oynamak Istiyoruz"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecekleri derbi maç için taraftarlara davette bulundu ve galibiyete inandıklarını söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecekleri derbi maç için taraftarlara davette bulundu ve galibiyete inandıklarını söyledi.

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği tarafından Fernando Muslera'nın, " Galatasaray'da yılın sporcusu" ödülüne layık görülmesi nedeniyle Türk Telekom Arena'da düzenlenen törende basın mensuplarına açıklamada bulunan Özbek, "Gelecek hafta sonu çok önemli bir maça çıkıyoruz. Ezeli rakibimiz Fenerbahçe ile bir 90 dakikamız olacak stadımızda. Tarihte önemli zamanlar, önemli olaylar vardır. Fenerbahçe derbisi de Galatasaray için böyle." dedi.

Galatasaray'ın uzun zamandır mali sorunlarla boğuştuğunu hatırlatan Özbek, şunları söyledi:

"Bu sorunların üstesinden geliyoruz. Taraftarımızın beklediği sportif başarı da çok önemli. Benim ve yönetimimin her zaman önemsediği konulardan bir tanesi, Galatasaray'a gönül vermiş 25 milyon insanın her zaman mutlu olması. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Galatasaray camiasının, herkesin derbi maç için burada olmasını istiyorum. Beraber, sırt sırta olunmasını istiyorum. Galatasaray'ın büyüklüğü, camianın zor zamanlarda birleşmesinden ötürüdür. Buradaki kritik Fenerbahçe maçı için tüm taraftarlarımızı stada davet ediyorum. Derbiyi, 50 bin kişinin desteğiyle oynamak istiyoruz. Takım bu maç için çok hırslı bir şekilde hazırlanıyor. Taraftar desteği de eksik olmamalı. Kimsenin Galatasaray'a küsme lüksü yok. Galatasaray bir sevda ve insan sevdalısına küsemez."

Ligde Medipol Başakşehir'e karşı alınan 4-0'lık yenilginin bir yol kazası olduğuna inandığını aktaran Özbek, "Bütün takımlarda bazen yol kazaları olur. Medipol Başakşehir maçı öyleydi. Herkes önümüzdeki hafta sonu oynayacağımız Fenerbahçe derbisinin ne kadar ciddi olduğunun farkında. İyi bir sonuç alacağımıza inanıyoruz. Yönetim olarak biz de futbolcularımızın performansının en yüksek seviyede olması için elimizden geleni yapıyoruz. Güzel bir maç olacağını söyleyebilirim. Galibiyete inanan bir takım var şu anda." diye konuştu.

Medipol Başakşehir maçı sonrası futbolcuların bir toplantı yaptığının aktarılması üzerine başkan Özbek, "Onlar da çok üzüldüler. Normalde Galatasaray'dan beklenen bir performans değil. Derbi maça ciddiyet içinde hazırlanıyorlar ve bunu gelecek hafta pazar günü göreceğiz." ifadelerini kullandı.

"Benim ve eşimin telefonları internet üzerinden paylaşılmış"

Dursun Özbek, dün basına kapalı olarak gerçekleştirilen nisan ayı divan kurulu toplantısında üyelere yaptığı ileri sürülen, eşinin ve kendisinin telefon numaralarının internet üzerinden paylaşıldığı yönündeki açıklamayı, medya mensuplarına da doğruladı.

Divan kurulu üyeleriyle bu durumu paylaştığını vurgulayan Özbek, "Bundan 1,5 ay önce birileri benim ve eşimin şahsi telefonlarını internet üzerinden paylaşmış. Bununla birlikte başlayan bir taciz var. İçinde, tehdit, küfür, her şey var." dedi.

Bunu yapan kişilerin Galatasaraylı olduğuna inanladığını dile getiren Özbek, şöyle konuştu:

"Çünkü ben Galatasaray'ın başkanıyım. Bu şekilde taciz telefonlarını bir Galatasaraylı etmez. Burada hangi maksakla, niyetle yapıldığı konusunda endişem var. Bunu divan heyetiyle de paylaşmak durumunda kaldım çünkü hoş bir şey değil. Özel telefonların internete konup, 'Arayın, taciz edin." denmesi son derece yanlış. Bunu yapan kişiler de Galatasaray taraftarı olamaz. Suç duurusunda bulunduk ve şu anda soruşturma aşamasında. Bunu yapanlar elbet cezalarını çekecekler. Ben Galatasaray'a hizmet etmeye geldim. Son derece ciddi çalışmalar yapıyoruz. Bunu gölgelemek için hakaret dolu mesajları yayınlayan arkadaşlara da şunu söylemek istiyorum. Bu şekilde davranış bizim ananelerimizde, kültürümüzde yok. Türk insanı için son derece ayıp ve kabul edilemez şeyler. Onları yasalara havale ediyorum."

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Başakşehir Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title