Haberler

Ozan, Harun'un Oğlu

Güncelleme:

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay'ın paylaştığı 'Paramparça'nın, dün akşam (28 Kasım) yayınlanan 82. bölümü de heyecan dolu gelişmelere sahne oldu.

MAİDE HANIM CANINA KIYDI

Alaz'ı Harun'un kaçırdığını sanan Dilara, ona boşanmayacağını söyledi ve oğlunu getirmesini istedi. Alaz'ın kaçırıldığını Dilara'dan öğrenen Harun, bunu Damir'in yaptığını anladı ve Dubrovnik'e gitti. Damir'in karşısına çıkan Harun, Alaz'ın hayatını riske atmamak için, onun istediklerini yapmak zorunda kaldı. Cihan, Alaz'ı bulmak için Mithat'tan yardım istedi. Mithat, Alaz'ın rehin tutulduğu adresi tespit etti. Cihan verilen adrese baskın yaptı ve Alaz'ı kurtardı.

Asuman'ı Dilara sanan Ekrem Bey, ona her şeyi anlattı. Asuman, Ekrem Bey'e gerçek kimliğini açıkladı ve öğrendiklerini Dilara'ya karşı kullanmak üzere sinsice plan yaptı. Rahmi Bey, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Cansu ve Deniz, bebekleri için aldıkları kıyafetleri Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışladı. Cansu, burada bir bebekle duygusal bağ kurdu. Cihan, Alaz'ı yalıya getirdi. Aynı anlarda Harun da geldi. Cihan, Dilara'dan yalıdan ayrılmasını istedi. Dilara, Harun'un yanında kalacağını söyledi, Cihan şoke oldu. İçindeki intikam ateşini söndüremeyen, Alaz'ın kaçırılmasında istemeyerek de olsa parmağı olan Maide Hanım, büyük vicdan azabı çekti ve ilaç içerek intihar etti. Cihan'ın Mithat ile ilgili şüpheleri arttı ve Selma'dan onunla ilgili araştırma yapmasını istedi. Harun, Dilara'nın güvenini kazanmak için kirli işlerine son verme kararı aldı ve Dubrovnik'e gitti. Harun'un ortaklığını bitirdiği ve ölümle tehdit edildiği anlara, cep telefonunun kamerasından Dilara da şahit oldu. Cihan, kız kardeşinin ölümüyle ilgili gizli kalanları öğrendi. Candan avukatlık ruhsatını geri aldı. Asuman, Ekrem Bey'den öğrendiklerini Candan'a anlattı. İkili, Dilara'ya dava açmanın ve elindeki her şeyi almanın planlarını yaptı. Ozan'ın Harun'un oğlu olduğu, Dilara'nın bu sırrı yıllarca sakladığı ortaya çıktı.

Paramparça'nın 82. bölümündeki bu sahneler #tekisteğim hashtag'iyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dubrovnik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title