Haberler

Oyun Oynayan Çocuklar Yıkılan Duvarın Altında Kaldı: 2 Ölü, 2 Yaralı

Olay, dün saat 19.00'da merkez Yakutiye İlçesi'nin Gölbaşı semtinde Libya Caddesi'nde meydana geldi.

Olay, dün saat 19.00'da merkez Yakutiye İlçesi'nin Gölbaşı semtinde Libya Caddesi'nde meydana geldi. Dumlupınar İlkokulu öğrencileri yaşları 7 ila 9 arasında değişen Berrin Nisa Çakıroğlu, Sılanur Kaysı, Serpil Coşkun ve Büşra Demir, Emin Kulbu Mahallesi'ndeki metruk bina kenarında oyun oynarken duvara tırmanmak istedi. Bu sırada duvarın yıkılması sonucu 4 kız arkadaş duvarın altında kaldı. Kanlar içinde kalan 4 kız, mahalle sakinleri tarafından kurtarıldı ve Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Başlarından yaralanan Berrin Nisa Çakıroğlu ve Serpil Coşkun tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldü. Hafif yaralanan Sılanur Kaysı ile Büşra Demir ise, Palandöken Devlet Hastanesi'ndeki tedavileri ardından taburcu edildi. Arkadaşlarının ölmesine çok üzüldüğünü belirten ve kazada dizinden yaralanan Büşra Demir, "Oynuyorduk birden duvar yıkılarak üstümüze düştü" dedi.

Ölen Berrin Nisa Çakıroğlu'nun ablası Yalçın Çakıroğlu, "Duvarın yıkıldığını duyunca hemen koştum. Ama Berrin'i hastaneye götürmüşlerdi. Biz de yaralanan Büşra'nın ayağına düşen taşları kaldırdık" diye konuştu.

Menderes-Saliha Coşkun çiftinin 4 çocuğundan Serpil Coşkun'a 'Bebiş' diye hitap ettiklerini söyleyen mahalle sakinleri semtlerinde kentsel dönüş yapılmasını istedi. Çocuklarının oyun alanı olmadığını bildiren mahalle sakinleri, "Semtimizde çok sayıda metruk bina var. Bunların yıkılmasını istiyoruz. Çocuklarımıza oyun parkları yapılsın" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dumlupınar Yakutiye Libya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title