Haberler

Oyun İçin Karton Koliye Giren Çocuk Kamyon Altında Kaldığı An Kamerada

Güncelleme:

İstanbul'da karton kolinin içine girip yuvarlanmaya başlayan küçük çocuk, siteye giren kamyonetin altında kaldı. Yaşanan facia anbean kameraya yansıdı.

İstanbul'un Tuzla ilçesinde geçtiğimiz yıl temmuz ayında Tuzla'da bulunan bir sitede karton kolinin içine girip yuvarlanmaya başlayan küçük çocuk, kamyonetin altında kaldı. İşte geçen yıl yaşaanan bu feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı.

ÇOCUKLARIN ÜZERİNDEN GEÇTİ

Edinilen bilgilere göre, 6 yaşındaki B.Y., M.D. ve iki arkadaşıyla site bahçesinde oyun oynamaya başladı. B.Y. ve M.D. çöp kutusundan buldukları karton kolinin içine girerken diğer iki çocuk da koliyi yuvarlamaya başladı. Bu sırada aniden güvenlikli siteye bir kamyonet girdi. Kamyoneti fark eden iki çocuk ellerini kaldırıp bağırarak sürücüyü uyarmaya çalıştı. Çocukların uyarısına rağmen Yücel Ç.'nin kullandığı kamyonet, içerisinde iki çocuğun bulunduğu kolinin üzerinden geçti. Sürücü, kazanın ardından ağır yaralanan B.Y.'yi hastaneye götürdü. Hastaneye götürüldüğünde bacağı neredeyse kopmak üzere olan B.Y.'nin sağ bacağı, sol bacağına oranla 2 santim kısa kaldı.

KAZA ANI ANBEAN KAMERADA

Küçük çocuğun bacağından sakat kalmasına neden olan olay güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde 2 çocuk site içinde karton koliyi yuvarlıyor. Bu sırada siteye bir kamyonet giriyor. Siteye giren kamyonet yol ortasına duran karton koliye yaklaşıyor. Kamyonetin geldiğini fark eden çocuklar sürücüyü uyarmaya çalışıyor. Kamyonet, içinde 2 çocuğun bulunduğu karton kolinin üzerinden geçiyor. Olayı gören 2 çocuk panikleyerek kaçmaya başlıyor. Sürücü daha sonra yerde yatan çocukların yanına geliyor.

"SİTE İÇİNDE HIZLI HAREKET EDİYOR"

Avukat Metin Atamış site görevlilerinin üzerlerine düşeni yapmadıklarını iddia ederek, "Bu olayda site güvenliği sadece kimlik kontrolü dışında üzerine düşen görevleri yapsaydı kamyonun siteye giriş anından çıkış anına kadar kontrol altında tutsaydı kaza olmayacaktı. Görüntülerde de izleyeceğiniz üzere araç hızlı bir şekilde site içinde hareket ediyor. Çocukların çöpte buldukları ve içinde oynadıkları kutunun üzerinden geçen araç çocuğu yaralayıp sakat kalmasına neden oluyor. Kamyon siteye tedbirsiz bir şekilde giriyor. Araç tekeri çocuğun üzerinden geçiyor. Anadolu Asliye Ticaret Mahkemesi'ne tazminat davası açıldı. Dava hâlâ devam etmektedir." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Tuzla Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (17)

metemobilWeb@haberler.com:

Böyle şoförleri ensesinden keseceksin

7
28
yanıtYanıtla
.:

Allah korumuş

20
0
yanıtYanıtla
Erol Mehmet YILDIZ:

Ne davası kardeşim. Kimin aklına gelir kutuda bebe olduğu.

14
5
yanıtYanıtla
sosyalistmobilWeb@haberler.com:

Haberlerde izledim avukat olsam güvenliği bedava savunurdum ....He tamam yahu garibanlar ne yapsın siz kendiniz havalı havalı adamlara tepeden bakıyorsunuz ....ismi üzerinde güvenlik ....görevi hırsızı gaspçıya önleyici önlem almak senin çocukların yaramazsa bir zahmet bakıcı tut veya git güvenliğe ya şu bizim yaramaza dikkat edebilirmisinde ....kendim güvenlikçi değilim ama isminde güvenlik geçen ve çekinmeden hatta onların geçtiğim tek korum ....o az maşa kanaat getirip çalışan insanlara biraz daha samimi olmalıyız ...

15
2
yanıtYanıtla
Tamer Güngör:

çocuğu suçlu bulan . . . sizler . . . . . . . hepiniz geri zekalısınız keşke o kutuda siz olsa idiniz, karaktersiz beyinliler

4
10
yanıtYanıtla
CagatayMobil-IOS:

Onada sükür kafasinida ezebilirdi.

13
1
yanıtYanıtla
tgb:

her yer beton yığını. çocukların oynayacak doğru düzgün bir alanı yok ki !

13
0
yanıtYanıtla
se:

allah korumuş ya kafasından geçseydi, şöförün ve güvenliğin zerre kadar suçu yok suç anasında babasında neden sahip çıkmıyorlar çocuklarına yolda oyunmu olur.

7
5
yanıtYanıtla
nur:

Sürücü ve güvenliğin ne suçu var. Çocukların oynadığı yer dediği yolun ortası ne işi var o çocukların orda. . Hiç mi bakmıyo anaları bu çocuklar nerede oynuyo diye. . .

10
2
yanıtYanıtla
ALİ:

O ZEKASI SIFIRIN ALTINDA OLAN KAMYONET ŞOFÖRÜ HALKIN ARASINA KARIŞMIŞ ELİNİ KOLUNU SALLAYA SALLAYA GEZİYORDUR ŞİMDİ.

6
5
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title