Haberler

Oyun Havuzunda Cinsel Yolla Kendini Tatmin Etti

Güncelleme:

Amerika'da ünlü bir fast food zincirinin şubesinde bulunan oyun havuzunun içinde cinsel yolla kendini tatmin eden kadın gözaltına alındı.

Çocukların en çok sevdiği alanlardan biri genelde restoranlarda bulunan top havuzlarıdır. Ülkemizde de şubeleri bulunan, ünlü bir fast food zincirinin çocuk parkında bulunan top havuzunda akıl almaz bir olay yaşandı.

ORTADAN KAYBOLDU

ABD Minnesota'da yer alan ünlü bir fast food zincirinin şubesinde geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay, akıllara durgunluk getirdi. Sharon Krueger adında 36 yaşında bir kadın, oğluna çocuk menüsü alarak masasına geçti. Buraya kadar her şey normaldi, ancak genç kadın bir süre sonra ortalardan kayboldu. Masada ağlarken bulunan oğluna annesinin nerede olduğunu soranlar, küçük çocuktan kadının lavoboda olduğunu öğrendiler. Ancak genç kadın lavoboda değildi.

OYUN ALANI KULLANIMA KAPANDI

Bir süre sonra oyun alanında görülen Krueger'ın muhtemelen oğlunu aradığını düşünen yetkililer oyun alanında bulunan top havuzuna yaklaştıklarında akıl almaz bir manzarayla karşılaştılar. Çocuk menüsüyle birlikte verilen oyuncakla top havuzuna giren kadın, etrafında oynayan çocuklara aldırış etmeden cinsel yolla kendini tatmin ediyordu. Yetkililerin anında müdahale ettiği olay sonrasında oyun alanı kullanıma kapatıldı ve genç kadın gözaltına alındı. Krueger'ın talihsiz çocuğunun ise çocuk koruma programına alındığı öğrenilirken, Minnesota'da olay büyük şok yarattı. Söz konusu fast food şubesi, olay sebebiyle oyun parkını uzun bir süre açmayacağını açıklarken, Krueger'ın yaptığı şeyin medyaya yansımasından sonra büyük oranda müşteri kaybı yaşandığı öğrenildi.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Cinsellik Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (10)

osman:

hayvandan da daha aşağı dedikleri bu olsa gerek

26
6
yanıtYanıtla
SERSERİLİK TEDAVİSİ OLMAYAN HASTALİK:

SERSERİLER SALDİRMAYİN HEMEN. . AZİCİKTA OLSA İNSAN OLUN. HASTADİR BAŞKA ANLAMİ YOK. ÜSTELİK BİR ANNE. . PSİKİATRİ GÖRMESİ GEREK.

16
3
yanıtYanıtla
ka:

pisikiatrilerin hepsine rehber lazım

yanıt1
yanıt2
MAL BU YA:

KA. SEN OLURMUSUN. . ÇOK AKİLLİ GİBİ GÖRDÜM SENİ

yanıt0
yanıt0
ahueaheau:

bakın olay amerikada gerçekleşti diyor. paralelin cıban başı nerede o da amerikadabu işte kesin paralelin parmagı var. . demedi demeyin!!!!! :)

2
7
yanıtYanıtla
vural:

şeytanın başı amerika

8
0
yanıtYanıtla
Mevlananın müridi cumbaba:

Her habere bir yorum yazarım ama. Habere bakıyorum haber değil. Yayınlayana bakıyorum. . adam değil.

3
1
yanıtYanıtla
BLADE:

SOKAK ARALARINDA ATEŞ YANAN VARİLLERİN YANINDA VAROŞ ZENCİLER VAR. BULAYDIN BİRİNİ. . OLMAMIS

4
0
yanıtYanıtla
cumbaba:

Silsene lan

0
1
yanıtYanıtla
cumbaba:

ORTADAN KAYBOLDU ABD Minnesota''da yer alan ünlü bir fast food zincirinin şubesinde geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay, akıllara durgunluk getirdi. Sharon Krueger adında 36 yaşında bir kadın, oğluna çocuk menüsü alarak masasına geçti. Buraya kadar her şey normaldi, ancak genç kadın bir süre sonra ortalardan kayboldu. Masada ağlarken bulunan oğluna annesinin nerede olduğunu soranlar, küçük çocuktan kadının lavoboda olduğunu öğrendiler. Ancak genç kadın lavoboda değildi. OYUN ALANI KULLANIMA

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title