Haberler

Ovacık İlçesindeki Tesislerde Kayak Keyfi

Tunceli'de kayak keyfi- Vali Osman Kaymak ve bazı idareciler ile çok sayıda vatandaş, Ovacık ilçesindeki tesislerde kayak yapmanın heyecanını yaşadı Tunceli Valisi Osman Kaymak ve bazı idareciler ile çok sayıda vatandaş, Ovacık ilçesindeki tesislerde kayak yaptı.

Tunceli'de kayak keyfi- Vali Osman Kaymak ve bazı idareciler ile çok sayıda vatandaş, Ovacık ilçesindeki tesislerde kayak yapmanın heyecanını yaşadı Tunceli Valisi Osman Kaymak ve bazı idareciler ile çok sayıda vatandaş, Ovacık ilçesindeki tesislerde kayak yaptı.Ovacık'taki kayak tesisinin tanıtılması ve gençlerin kayak sporuna ilgisinin artırılması amacıyla Ovacık Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı iş birliğinde etkinlik düzenlendi.Vali Osman Kaymak, Vali Yardımcıları Olgun Öner ve Serdar Arslantaş, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen ve Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu ile vatandaşların katıldığı etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlik kapsamında düzenlenen kayak yarışında dereceye girenlere kayak malzemesi hediye edildi.Eğitmenler eşliğinde kayak yapan Vali Kaymak, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kayak tesisinin tamamlanması halinde ilçeye büyük gelir sağlayacağını belirtti."Biz Ovacık'ta halkımızın mutluluğunu, huzurunu önemsiyoruz" diyen Kaymak, şunları söyledi: "Geçenlerde Belediye Başkanımıza da söylemiştim, Ovacık'ın yazın gözeleri, kışın da kayak tesisi ilçenin geçimi için yeterli. İlimizdeki, ülkemizdeki barış süreci kalıcı olduğu takdirde gelecekte göreceksiniz inşallah bu bölgeye gerçekten gelir getirecek, huzur getirecek. Biz de bu tesisi bir vesileyle duyurmaya çalışıyoruz. Katkı yapanlara çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki sene tesis bitecek ve daha teşkilatlı bir şekilde burada kayak yarışmaları, organizasyonları yapacağımızı düşünüyorum. Şimdiden tesisimiz hayırlı olsun. Aldığım bilgilere göre, bölgemizin kar özelliği kayak için çok uygun. Sadece tanıtılması gerekiyor."Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu ise "Bizim buradaki tek amacımız, halkla kurumların birleşmesi, bir arada hareket etmesi. Ovacık, hak ettiği yerde değil, hak ettiği yere gelebilmesi için çaba harcıyoruz. Arkadaşlarımızın söylediği şekliyle Türkiye'nin en iyi amatör pistine sahip bir bölge ve karıyla da gerçekten kayağa çok uygun. Türkiye'deki tüm dostlarımızı buraya davet ediyoruz. Sayın Valimin de desteğiyle burada önümüzdeki yıllarda daha iyi şeyler yapacağımızı düşünüyoruz" diye konuştu. ...

Kaynak: AA / Güncel

Olgun Öner Tunceli Ovacık Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

vedat şahinmobilWeb@haberler.com:

Umarım kayakla birlikte doğanın o güzelliği bozulmaz atıklar guzel bir şekilde toplanır derelere akmaz organik olan bölge duzenı bozulmax

0
0
yanıtYanıtla
ismail:

Bu güzelim yere yapılan kayak tesisleri yazın pkk tarafından bombalandığı için bitirilemedi. . Terör örgütünün ne kadar insanlık düşmanı, halk düşmanı olduğunu görün. . Seçimlerde dersini verin ki bir daha buralarda görünmesin. . Kayak tesislerine bile tahammülü yok terör örgütünün. . Dersini verin. . . Tunceli çoktan kalkınmıştı, ancak terör örgütünün yaptığı tahribat yüzünden gelişemedi. . Terör örgütünün Tunceli düşmanı olduğunu görün. . Terör örgütü Urfa da niye etrafı yakıp yıkmıyor ve Tunceli''ye saldırıyor. ?. . Amaç Tunceli gelişmesin, geri kalsın terör örgütü de cirit atsın. . Görün ve uyanın artık. .

0
0
yanıtYanıtla
ismail:

Ovacık ilçesindeki bu kar alanı mükemmel bir güzelliğe sahip. . Ne acıdır ki burada yapılmakta olan spor tesisi yazın terör örgütü pkk tarafından bombalanmıştı. Oysa bu spor tesisi bitirilseydi gençler burada kayak sporu yapacaktı. . İşte görün terör örgütünün pisliklerini. . Bu terör örgütü hangi yüzle oy istiyor. . ?. . Halk bu kadar saf ve aptal mı ki size oy versin. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title