Haberler

Otoyolda Geri Giden Otomobile TIR Çarptı: 2 Ölü, 3 Yaralı

Güncelleme:

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde otoyolda geri geri giderken TIR'ın çarptığı otomobildeki ağabey ile kardeşi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde otoyolda geri geri giderken TIR'ın çarptığı otomobildeki ağabey ile kardeşi öldü, 3 kişi de yaralandı.

ÇIKIŞI KAÇIRINCA GERİ GERİ GİTMEYE BAŞLADI

Osmaniye'nin Toprakkale İlçesi'nde bulunan akrabalarının düğününe katıldıktan sonra Konya'ya gitmek üzere yola çıkan Mustafa Gelgeç yönetimindeki 42 PZ 545 plakalı otomobil, otoyolun Ankara-Pozantı çıkışını kaçırınca, kavşağa girmek üzere geri geri gitmeye başladı.

GERİ GELDİĞİNİ FARK ETMEDİ

Bu sırada Hikmettullah Hasaltun yönetimindeki 80 AE 349 plakalı TIR da iddiaya göre, geri geldiğini fark etmediği otomobile çarptı.

ARAÇTA BULUNAN AAĞABEY-KARDEŞ HAYATINI KAYBETTİ

Demir yığınına dönen otomobilin sürücüsü Mustafa Gelgeç ile beraberindeki ağabeyi Mehmet Gelgeç olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan Ayşe Gürdün, Ali Gürdün ve Ali Gelgeç de yaralı olarak götürüldüğü Tarsus Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Kazadan yara almadan kurtulan TIR sürücüsü Hikmettullah Hasaltun ile gözaltına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Toprakkale Osmaniye Tarsus Konya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title