Haberler

Otomobille Ağaca Çarpan Liseli Genç Canından Oldu

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde, ağaca çarpan otomobili kullanan 19 yaşındaki Ahmet Atak, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede öldü.

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde, ağaca çarpan otomobili kullanan 19 yaşındaki Ahmet Atak, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede öldü.

Ezine Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Ahmet Atak, bugün saat 04.00 sıralarında 17 TH 755 plakalı otomobil ile Bayramiç'e bağlı Yahşieli Köyü'ndeki dedesine gitmek üzere yola çıktı. Yahşieli'ne yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta direksiyon kontrolünü yitiren Atak, yol kenarındaki bir ağaca çarptı. Otomobilde büyük hasar meydana gelirken, ağır yaralanan Atak, yoldan geçen diğer araç sürücülerinin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil servis ambulansı ile Ezine Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahale ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Atak, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı. Liseli gencin ölüm haberini alan babası akaryakıt istasyonu işletmecisi Ali Atak ve diğer yakınları yasa boğuldu. Jandarma, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. - Bayramiççanakkale

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Atak Bayramiç Ezine Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title