Haberler

Otomobil Yandı, Uluslararası Yol 1 Saat Trafiğe Kapandı

Edirne'de Türkiye ve Bulgaristan'ı bir birine bağlayan Kapıkule Sınır Kapısı yolu üzerinde hareket halinde alev alan otomobil tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.

Edirne'de Türkiye ve Bulgaristan'ı bir birine bağlayan Kapıkule Sınır Kapısı yolu üzerinde hareket halinde alev alan otomobil tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi. Yangın nedeniyle yol 1 saat trafiğe kapanınca uzun kuyruklar oluştu.

Olay, öğle saatlerinde Kapıkule Sınır Kapısı yolu Yenikadın Mevkii'nde meydana geldi. Bulgaristan vatandaşı Kostantin Konstadinov yanındaki arkadaşıyla Edirne'deki bir pazardan alışveriş yaptıktan sonra 'X 8912 AX' plakalı otomobiliyle ülkelerine dönmek üzere yola çıktı. Konstadin yönetimindeki araç Kapıkule Sınır Kapısı'na 10 kilometre uzaklıkta Yenikadın Köyü'ne geldiği sırada bir anda alev alıp yanmaya başladı.

YANAN ARAÇTAN PAZARLIKLARINI KURTARDILAR

Alev alan otomobilden inen Kostadinov arkadaşı ile birlikte pazar malzemelerinin büyük bir kısmını araçtan dışarı çıkarmayı başardı. Köylülerin aramasıyla gelen itfaiye ekipleri yanan aracı söndürdü. Yanan araçtan geriye demir yığını kalırken yangın nedeniyle trafiğe kapatılan yol uzun kuyruklar oluşmasına neden oldu. Yaklaşık 1 saat ulaşıma kapatılan yol aracın tamamen söndürülmesini ardından trafiğe açıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. - Edirne

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bulgaristan Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title