Haberler

Otomobil ve İç Çamaşırında Metamfetamin Ele Geçirilen Şüpheli Tutuklandı

– KAYSERİ'de ihbar üzerine durdurulan araç içerisinde uyuşturucu metamfetamin maddesi bulunan J.A.'nın iç çamaşırında da katlanmış 5 TL banknot içerisinde metamfetamin bulundu.

– KAYSERİ'de ihbar üzerine durdurulan araç içerisinde uyuşturucu metamfetamin maddesi bulunan J.A.'nın iç çamaşırında da katlanmış 5 TL banknot içerisinde metamfetamin bulundu. Uyuşturucu satıcılığı yaptığı belirlenen J.A, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emniyet Müdürülüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan istihbari çalışmalarda J.A.'nın Kayseri plakalı bir araçla Aksaray ve Nevşehir'den yüklü miktarda metamfetamin maddesi getireceği bilgisine ulaşıldı. Kayseri-Adana yolundaki uygulama noktasında J.A.'nın kullandığı araç durduruldu. J.A, karşısında polisi görünce aracın kapısını açmayarak elinde bulunan metamfetamini aracın içerisine dökmeye başladı. Polisin uyarısı üzerine aracın kapıları açılınca J.A'nın üzerinde yapılan aramada satışa hazır naylona sarılı 1.13 gram ve alüminyum folyoya sarılı 1.18 gram metamfetamin, araç içerisinde yapılan aramada ise naylon içerisinde 2 ayrı naylona sarılı 102 gram metamfetamin, araç içerisine döktüğü ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerince araç içerisinde elde edilen 5.80 gram metamfetamin ele geçirildi. J.A'nın gözaltı işlemleri sırasında yapılan ince aramada da alt iç çamaşırı içerisinde katlanmış 5 TL banknotun içerisinde 1.20 gram metamfetamin bulundu. Uyuşturucu satıcısının aracında ve üzerinde toplam 111.31 gram metamfetamin elde edildi. Adliyeye sevk edilen J.A. tutuklanarak cezaevine konuldu. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nevşehir Aksaray Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title