Haberler

Afyonkarahisar'da Otomobil Midibüse Çarptı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Güncelleme:

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde HAK-PAR'ın seçim çalışmalarında kullandığı midibüse çarpan otomobildeki 25 yaşındaki Tolga Gündoğan öldü, 2 kişi ağır yaralandı.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde Hak ve Özgürlükler Partisi'nin (HAK-PAR) seçim çalışmalarında kullandığı midibüse çarpan otomobildeki 25 yaşındaki Tolga Gündoğan öldü, 2 kişi ağır yaralandı.

Kaza saat 04.45'de Afyonkarahisar- Antalya Karayolu'nun 55'inci kilometresinde meydana geldi. Seçim çalışmaları için Ankara'dan Aydın'a giden 62 yaşındaki İrfan Korucu'nun kullandığı HAK-PAR'a ait 06 AR 6080 plakalı midibüs arıza yaptı. Aracı yolun sağına çekerek bekleyen Korucu ve parti görevlisi Mahmut Temel, kurtarıcı çağırdı. Bu sırada aynı yönden gelen 30 yaşındaki Taha Yasin Ulutepe yönetimindeki 33 DIC 20 plakalı otomobil, midibüse çarptıktan sonra orta refüje girdi. Otomobilin sağ ön koltuğunda oturan Tolga Gündoğan olay yerinde yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan sürücü Ulutepe ve 20 yaşındaki Işıl Büşra Turhan ambulanslarla Sandıklı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İtfaiye tarafından otomobilden çıkarılan Tolga Gündoğan'ın cesedi Sandıklı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Midibüs sürücüsü Korucu, "Araç arıza yaptı sağa çektik ve çekiciye haber verdik. Bu esnada araba geldi vurdu" dedi. Midibüs sürücüsü İrfan Korucu ve parti görevlisi Mahmut Temel ifadeleri alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. Hurda haline gelen otomobil ve midibüs jandarmanın incelemesinin ardından yoldan kaldırıldı. - Afyonkarahisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gündoğan Sandıklı Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title