Haberler

Otomobil Dereye Uçtu: 1 Ölü, 5 Yaralı

Güncelleme:

Rize'nin Pazar ilçesinde 60 yaşındaki Rıfat Hacıfazlıoğlu yönetimindeki otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak dereye uçtu. Kazada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Rize'nin Pazar İlçesi'nde 60 yaşındaki Rıfat Hacıfazlıoğlu yönetimindeki otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak dereye uçtu. Otomobilde bulunan 5 öğretmen yaralı kurtarılırken, suya kapılarak sürüklenen ve kaybolan sürücünün cesedi 3 saat süren arama ardından bulunabildi.

OTOMOBİL DEREYE UÇTU

Kaza, Hemşin-Pazar karayolu Suçatı Köyü Mevkii'nde bu sabah meydana geldi. Hemşin İlçesi'nde Kütüphane Müdürü Rıfat Hacıfazlıoğlu yönetimindeki 53 HL 244 plakalı otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu otomobil kontrolden çıkarak Hemşin Deresi'ne uçtu. Otomobilde bulunan öğretmenler Meryem Saman, Şennur ve Nurcan Cihan ile Fatma ve Mehmet Ali Sümer, o anda yoldan geçen ve kazayı gören servis aracındaki polis memurlarının yardımıyla sudan çıkartıldı ve Pazar Kaçkar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Rıfat Hacıfazlıoğlu ise sulara kapılarak kayboldu.


CESEDİ 3 SAAT SONRA BULUNDU

Bölgeye ulaşan AFAD ve Deniz Polisi dalgıçlarından oluşan arama kurtarma ekipleri Hemşin Deresi'nde kaybolan Rıfat Hacıfazlıoğlu için arama çalışması başlattı. Dere boyunca süren arama çalışmaları yaklaşık 3 saat sürdü. Hacıfazlıoğlu'nun cesedi, olay yerinden yaklaşık 4 kilometre uzaklıktaki Kesikköprü Köyü Mevkii'nde bulundu.

Kaza yerine gelen Rize İl jandarma Komutanı Albay Semih Coşkun ile Emniyet Müdürü Adem Çakıcı kazayla ilgili bilgi aldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Suçatı Hemşin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

Adınızı Yazın:

ALLAH POLİSTEN RAZI OLSUN

0
0
yanıtYanıtla
tcMobil-ANDROID:

şirin baba PKK pisliğidir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title