Haberler

Ağrı'da Halk Otobüsünün Çarptığı Bisiklet Sürücüsü Öldü

Güncelleme:

Ağrı'da Özel halk otobüsü aynı yönde ilerleyen bir bisikletli kişiye çarptı. Kazada bisiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

Ağrı'da Vali Konağı Caddesi'nde seyir halinde olan özel halk otobüsü İl Emniyet Müdürlüğü önünde aynı yönde giden ve bir iş yerinde servis görevlisi olan kişiye arkadan çarptı. Kazada bisiklet sürücüsü Hüseyin Demir hayatını kaybetti.

HALK OTOBÜSÜ BİSİKLETE ARKADAN ÇARPTI

Edinilen bilgiye göre, Vali Konağı Caddesi'nde seyir halinde olan sürücüsünün kimliği açıklanmayan 04 Z 0018 plakalı özel halk otobüsü, İl Emniyet Müdürlüğü önünde aynı yönde giden ve bir iş yerinde servis görevlisi olan Hüseyin Demir'in (15) kullandığı bisiklete arkadan çarptı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Çarpmanın etkisiyle otobüsün altına giren ve yaklaşık 4 metre sürüklenen Demir, olay yerinde hayatını kaybetti.

Demir'in cenazesi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Ağrı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazanın ardından halk otobüsü sürücüsü gözaltına alındı.

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Demir Ağrı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

erdal erdalsevalerdal@hotmail.com:

ağrı da daha çok çocuk bu sürücüler yüzünden canlarını kaybeder. bu araçlarla ilgili hiç bir önlem alınmıyor. kafalarına göre istedikleri yerlerde yolcu indirip alabiliyorlar. şehir içi hız limitlerine uymaları bir yana sürekli olarak yolcu kapmak için aşırı hız yapıyorlar.

8
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title