Haberler

Otobüsten Kaçan Genç Kız D-100'ü Birbirine Kattı

Güncelleme:

Bolu Dağı'nda mola veren otobüsten kaçarak D-100 karayolunda yürümeye başlayan genç kız, 1 saatlik arama sonrasında bulundu.

Bolu Dağı'nda bir tesiste mola veren otobüsten kaçarak D-100 karayolunda yürümeye başlayan genç kız, 1 saatlik arama sonrasında bulunurken, psikolojik sorunları olduğu belirlenen üniversite öğrencisi karayolunda ezilme tehlikesi yaşadı. Otobüs şoförü genç kızı ikna edebilmek için dakikalarca peşinden koştu.

MOLA ESNASINDA OTOBÜSÜ TERK ETTİ

Edinilen bilgiye göre, olay dün gece saat 01.00'de meydana geldi. İstanbul'dan Kahramanmaraş istikametine giden yolcu otobüsü Abant Kavşağı'nda bulunan bir dinlenme tesisinde mola verdi. Otobüste bulunan 20 yaşındaki İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencisi S.B, mola esnasında D-100 karayolundan Bolu istikametine doğru yürümeye başladı. Yoğun kar yağışı ve eksi 5 derece hava sıcaklığında bağırarak yürüyen S.B'nin otobüste olmadığının fark edilmesi sonrasında arama çalışmaları başladı.

"BİR SAATTİR PEŞİNDEN KOŞUYORUM"

Vatandaşların ihbarı üzerine otobüs şoförü ve tesis çalışanları D-100 karayolunda yürüyen genç kızın yanına giderek ikna etmeye çalıştılar. S.B. yanına yaklaşan otobüs şoförü ve tesis çalışanlarından koşarak kaçmaya başladı. S.B., yoldan geçen araçlara dikkat etmeden karayolunda koşmaya devam etti. Olay yerine gelen jandarma ekipleri S.B.'yi ambulansa götürmek istedi. Kendini karların üzerine atan üniversite öğrencisi zor da olsa ikna edilerek, 112 sağlık ekipleri tarafından ambulansa götürüldü. 20 yaşındaki üniversite öğrencisi S.B., İzzet Baysal Ruh Sağlığı ve Hastalıkları ve Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Otobüsün şoförü, "Mola vermiştik. Otobüste eksik yolcu olduğunu fark ettik. Uzun süre aramalarımızdan sonra genç kızın kaçtığını öğrendik. Bir saattir peşinden koşuyorum" dedi.

İçinde 40 yolcusu bulunan otobüs 2 saat sonra yoluna devam edebildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (34)

HELAL:

ŞOFORE HELAL OLSUN, ADAMMIŞ.

47
0
yanıtYanıtla
34hsy34:

adamsın şöför abi herkes yapmaz bunu

40
1
yanıtYanıtla
Alperen:

fakülte öğrencisi hanım kızımıza ALLAH yardım etsin inşallah eskisağlığınakavuşur.

36
0
yanıtYanıtla
VatantaşMobil-IOS:

Vallahi helal olsun şoföre, banane der yoluna devam eder hemen hepsi... Özellikle de büyük otobüs firmalarının vurdumduymazlığı...

31
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

başın ağrır aspirin alırsın geçer bu ruhi sıkıntı farklı bişey Rabbim düşmanıma vermesin genç kızımıza geçmiş olsun Rabbim şifasını versin inşallah iyi olur inşşaallaahhhhh

28
0
yanıtYanıtla
TÜRK GENCLiGi,COK KÖTÜ DURUMDA..:

ÜZÜLMEMEK MÜMKÜN DEGiL, , KENDi ÜLKEMiZiN COCUKLAR I BUNLAR. . COK BÜYÜK SIKINTILARI VAR. . DEVLETiMiZ=GENCLERiMiZiN PiSiKOLOJIK PROBLEMLERiNE, MUHAKKAK CÖZÜM BULMALIDIR. ONLAR BiZiM GELECEGiMiZDiR, , BANA NE DIYEN BiR TOPLUM OLDUK, , BANA NE DIYENLERi KINAYORUM. . . ELINDEN TUTULMASI LAZIM. . DOGRU OLAN, BUDUR.

21
2
yanıtYanıtla
ZİVER ASLAN:

Gerçekten Bay Şoförü tebrik ediyorum yapması gerekende bu olmalı. . . . . .

20
1
yanıtYanıtla
ölümlü:

gerçekten şöförden ALLAH razı olsun. Bu hal çok zor. Gerçekten çok zor. Allah yardımcısı olsun kız çocuğunun, daha doğrusu bu dönemde ALLAH yardımcısı olsun çocuklarımızın.

21
0
yanıtYanıtla
nedenmobilWeb@haberler.com:

Hakikaten gelecek korkumuz var.mutlu degiliz.bu yuzden evlenmiyoruzz kendimize bakacak durumumuz yok cocuk da yapmiyoruz.ama birileri 3 cocuk yapin diyor.ulkenin ekono.isi cokiyiymis bin lirayla yasa diyor

18
2
yanıtYanıtla
NiğdeliMobil-IOS:

Allah sıkıntılı insanların yar ve yardımcısı olsun Allah iyilik ihsan etsin

20
0
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title