Haberler

Otobüste Eski Sevgili Dehşeti Kamerada

Güncelleme:

Fatih'te Mehmet E. isimli zanlının İETT otobüsünde eski sevgilisini vurarak öldürmesi olayına ilişkin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

6 Mart tarihinde yaşanan olayda Mehmet E. isimli şahıs, barışmak istediği eski sevgilisi Özge G. (19) ile Topkapı'da buluştu. İddiaya göre Özge G., Mehmet E.'nin barışma isteğini kabul etmeyince eski sevgililer arasında tartışma çıktı.

HERKESİN ORTASINDA 3 EL ATEŞ ETTİ

Evine gitmek için Topkapı'dan Göktürk otobüsüne binen Özge G.'nin ardından Mehmet E. de aynı otobüse bindi. Eski sevgililerin tartışması otobüste de devam etti. Genç kızın kendisine tokat atmasına sinirlenen Mehmet E., otobüs Millet Caddesi durağına geldiği sırada belindeki tabancasını çıkararak ateş etmeye başladı. Otobüstekilerin şaşkın bakışları arasında eski sevgilisine üç el ateş eden Mehmet E., otobüsten inerek kaçtı.

Ambulansla İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Özge G. bir gün sonra hayatını kaybetti. Zanlı Mehmet E. de aynı gece kendisini Üsküdar'da ağaca asarak intihar etti.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Otobüste yaşanan eski sevgili dehşetinin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Mehmet E. otobüste oturan Özge G.'nin birkaç metre uzağında ayakta duruyor. Birden belinden tabancasını çıkartan Mehmet E. yolcuların şaşkın bakışları arasında Özge G.'ye ateş ediyor. Zanlı daha sonra otobüsten inerek kaçıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Göktürk Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (20)

akıllı adam:

tam yobaz cahil akp li kafası

12
34
yanıtYanıtla
Buğra Mobil-ANDROID:

Tam cahil chp kafası, sahip olamazsan karşı çık mantığı

13
20
yanıtYanıtla
AdilcanmobilWeb@haberler.com:

Tam kelleci Cehape zihniyeti

10
19
yanıtYanıtla
HALO:

YAZIK NE HAL GELDİK

24
0
yanıtYanıtla
yozgatlı:

din dersini Allah peygamber sevgısını 2 yasında öğretmemız lazım avrupa gıbı öevla insan öldürerek karşıma gelmeyın demekte verdığim canı ben alırım demekte bunlara doğru yol hak yol öğretilmemiş çok yazık ailesine

18
2
yanıtYanıtla
zamansen:

ALLAH kimseyi şeytana uydurmasın öyle bunalım geçiren insanlar varki aklına hersey gelir ama biraz iman da onların üstünden gelir herkes nefsine hakim olmasını bilmeli onu tanımalı ve seytanın da kim oldugunu ne iş yaptıgını anlamalı

18
0
yanıtYanıtla
Mehmet Mobil-IOS:

Türkiye hzla piskopatlığa doğru kendini geliştiriyor artık ölüm cinayet bize normal gelmeye başladı

18
0
yanıtYanıtla
oku:

zorla güzellik olmazzzzzzzzzzzzzzzzzz nasıl anlayacak bu insan mı hayvanmı ne oğulları yaa

17
0
yanıtYanıtla
TAGUTLARIN SONU COK YAKIN:

CAYDIRICI CEZALAR OLMADIKCA -KISAS UYGULANMADIKCA BU CINAYETLER HEP DEVAME EDECEK - EGER INSANLAR ALLAHIN KANUNLARIYLA YÖNETILMEK ISTESEYDILER BU FELAKETLER BASLARINA GELMEZDI- YEMINLE SÖYLÜYORUM AKLI BASINDA OLAN BIR INSAN -SAGLIKLI DÜSÜNEBILEN BIR INSAN ASLA BIR INSANA BÖYLE KURSUN SIKMAZDI-SONUCDA CEHNNEMI GARENTILEMIS OLDU. . . !!!

11
1
yanıtYanıtla
YuhMobil-IOS:

Güzelim Türkiye bir Türk dünyaya bedel ...

8
3
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title