Haberler

Otobüs Mola Verdi, Muavin Şoförü Yüzünden Bıçakla Yaraladı

Aksaray'da muavin 24 yaşındaki Ahmet Kaya, kendisi ile ilgili dedikodu yaptığını öne sürdüğü otobüs şoförü 39 yaşındaki Ramazan Tınas'ı bıçakla yüzünden yaraladı.

Aksaray'da muavin 24 yaşındaki Ahmet Kaya, kendisi ile ilgili dedikodu yaptığını öne sürdüğü otobüs şoförü 39 yaşındaki Ramazan Tınas'ı bıçakla yüzünden yaraladı.

Olay, Aksaray-Adana karayolu üzerinde bulunan bir dinlenme tesisinde meydana geldi. Adana'dan Ankara'ya giden Ramazan Tınas yönetimindeki otobüs, bu sabah mola için Aksaray'da bir dinlenme tesisinde durdu. Otobüsten inen personel ve yolcular yemek için tesisin restorantına geçti. Şoför Ramazan Tınas, muavin Ahmet Kaya'yı hakkında asılsız iddialar ortaya atarak konuştuğunu öne sürdü. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine muavini Kaya kendisine çatalla saldırdığını iddia ettiği Tınas'ı masadan aldığı bıçakla yüzünden yaraladı. Kulağının arkasından yüzüne kadar kesik oluşan Tınas  çağırılan ambulansla hastaneye kaldırılırken, Ahmet Kaya ihbar üzerine sevk edilen polisler tarafından gözaltına alındı.

İfadesi alınmak üzere merkeze götürülürken yaşanan Kaya, aralarındaki gerginliği Adana'da başladığını belirterek, "Ramazan Tınas benim diğer şoför ile konuşmamı çekemiyordu. Dinlenme tesisine durduğumuzda yemek yerken ben diğer şoförün kulağına bir şeyler söyledim. Kendisi hakkında dedikodu yaptığımı iddia ederek masadan aldığı çatalla üzerime yürüdü. Çatalı omzuma saplamaya çalıştı. O anda elim ayağım titredi ve masadan aldığım bıçağı korkutmak için salladım ve yaralandı" dedi.

Otobüs, yedek şoför ile yola devam ederken, polis soruşturma başlattı. - Aksaray

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Kaya Aksaray Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title