Haberler

Heyecan Dorukta ! ÖSYM KPSS Sonuçlarını Açıklamak Üzere

Güncelleme:

ÖSYM KPSS sonuçlarını açıklıyor. Memur adaylarının gözü ÖSYM tarafından duyurulacak sonuçlarda. Sonuçların açıklanacağı tarihle ilgili bir bildiri yayınlamayan kurum sonuçları her an açıklayabilir.

ÖSYM KPSS sonuçları açıklandı,açıklanıyor derken kurum tarafından henüz bir açıklama gelmedi. Binlerce insanın gözlü kulağı ÖSYM tarafından 27 - 28 Eylül tarihlerinde yapılan KPSS sınav sonuçlarının açıklanmasına çevrildi. Ancak ilgili kurumdan sonuçlara dair henüz bir açıklama yapılmadı. Adaylar bu belirsizlik karşısında her geçen gün daha da sabırsızlanıyor. Binlerce memur adayının hayallerinin gerçekleşmesi bu sınav sonuçlarına bağlı. Hal böyle olunca memur adayları ÖSYM tarafından en ufak bir açıklama yapılmaması karşısında memur adaylarının heyecanlı bekleyişi yerini sabırsızlığa bırakmış durumda. Kurban bayramından önce açıklanacak , açıklanır şeklinde yorumların yapıldığı KPSS sonuçları içerisinde bulunduğumuz şü günlerde hala açıklanmış değil. KPSS sonuçları https://sonuc.osym.gov.tr adresinden açıklanacak. Memur adayları sonuçları görüntülemek için TC Kimlik Numarası ve şifrelerini kullanacak.

ÖSYS Süreyi Uzattı

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi işlemleri sonrasında , yüksek öğretimlere kayıt yaptırmaya hak kazanmış fakat , farklı mazeretlerden dolayı kaydını yaptıramamış adaylar için süre uzatıldı. Daha önce 10 Ekim Cuma olarak belirlenen kayıt tarihinin , 24 Ekim Cuma günü olarak güncellendiği belirtildi. ÖSYS tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Yurdumuzda yaşanan sokağa çıkma gibi olaylar nedeniyle 24 Ekim Cuma günü mesai bitimine kadar kayıt hakkı verilmesine karar verilmiştir"

2013-2 Kasım: 11 Bin 415

2013 yılının Kasım merkezi atamasında 11 bin 415 kişi atanırken bu kadroların 7416'sı Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarına aitti. Diğer kamu kurum ve kuruluşlarına toplamda 4 bin kadro verilmişti. 3265 kişiyle de en çok Hemşire alımı yapılmıştı.

Kasım'da Az Kadro Bekleniyor!

Merkezi atamalar yılda 2 defa yapılmaktadır. Genel olarak Kasım atamalarında daha az memur alımı yapılmaktadır. Son iki yılın verileri 2014-Kasım için bir ölçüt olmayacaktır ancak 2014-1 verileri Kasım'da az memur alınacağını göstermektedir. Net olarak bilgi sahibi değiliz ama yaklaşık 5-6 bin kişilik bir alımın yapılması bekleniyor.

Hangi Kurumlarda Kadro Var?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na ait 1025 serbest kadro ihdası bulunuyor, 2014-1 atamasında 1075 kadroya atama yapan Bakanlığın Kasım atamasında serbest kadroyu kullanması bekleniyor. Alım yapılacak unvanlar ise psikolog, sosyolog, sosyal çalışmacı, çocuk gelişimci kadrolarıdır. Sağlık Bakanlığı'nın kadro sorunu yoktur, ihtiyaca bağlı olarak her dönemde atama yapacak kadro ihdası bulunmaktadır. Diğer Bakanlıklara ait kadro ihdası vardır ancak 2014 bütçesi gereğince atama izin kontenjanları azdır.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Sağlık Bakanlığı Eylül KPSS Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title