Haberler

Osmanlı Ocakları'ndan İstanbul'da Üç İlçe Başkanlığına Atama

Osmanlı Ocakları, İstanbul’da üç ilçe başkanlığına atama gerçekleştirdi.

Osmanlı Ocakları, İstanbul'da üç ilçe başkanlığına atama gerçekleştirdi.

Osmanlı Ocakları, İstanbul'da üç ilçe başkanlığına atama gerçekleştirdi. Düzenlenen törenle gerçekleşen atamalarda, İstanbul Pendik İlçe Başkanlığına Serhat Yücel, İstanbul Zeytinburnu İlçe Başkanlığına Hasan Çelik, Genel Başkan Danışmanlığına ise bir önce ki İstanbul İl Başkanı Halit Yalçın Yazıcı getirildi.Genel Başkan Kadir Canpolat' ın katılımı ile İstanbul İl Başkanlığı Merkez binasında gerçekleştirilen atama töreninde Teşkilat Başkanı Zennure Kiraz ve teşkilat üyelerinin de yer aldı. Törende atanan başkanlar yemin törenini gerçekleştirerek mazbatalarını aldılar.

Törenin ardından Osmanlı kültürünü yaşamak ve yaşatmak amacıyla yola çıktıklarının altını çizen Kadir Canpolat, şu şekilde konuştu: "1453'de Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethetmeseydi, 2017'de Osmanlı torunları bu coğrafyada var olup kültürümüzü yaşayıp, yaşatamazdı. 1453'ün önemini bugün bir kez daha anlıyoruz. 16 Nisan Referandumu Bir sonraki nesiller için dönüm noktasıdır. 2071'e emin adımlarla gideceğimiz bir talihi ve tarihi şanstır. Yapılacak olan referandumda evet diyerek tarihimize ve herşeyimize sahip çıkacağız, diyerek yeni atanan ilçe Başkanlarına başarılar diledi.

Teşkilat Başkanı Zennure Kiraz ve teşkilat üyelerinin de yer aldığı törende atanan Başkanlar yemin ederek mazbatalarını aldı. Teşkilat Başkanı Zennure Kiraz, yurt genelinde 76 ilde kurulan Osmanlı Ocakları yönetim kadrolarını emin adımlarla hız kesmeden şekillendirmeye devam edeceklerinin altını çizdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Çelik Zeytinburnu İstanbul Pendik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title