Haberler

Osmanlı Diriliş Ocakları "Türkmendağı"Na Gidiyor

Osmanlı Diriliş Ocakları Genel Başkanı Ayhan Dayıoğlu, “Allah’ın izniyle Türkmendağı’na önümüzdeki hafta cihat etmeye gidiyoruz” dedi.

Osmanlı Diriliş Ocakları Genel Başkanı Ayhan Dayıoğlu, "Allah'ın izniyle Türkmendağı'na önümüzdeki hafta cihat etmeye gidiyoruz" dedi.

Osmanli Diriliş Ocakları üyeleri, Samsun'da Konak Sineması önünde Türkmendağı'na yapılan saldırıları kınamak için toplandı. Pankart açan ve sloganlar atan ocak üyeleri, Türkmenlerin yanında olduklarını belirttiler. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan eylem, basın açıklaması ile devam etti.

"ALLAH'IN İZNİYLE TÜRKMENDAĞI'NA GİDİYORUZ"

Gelecek hafta Türkmendağı'na cihat yapmaya gideceklerini belirten Osmanlı Diriliş Ocakları Genel Başkanı Ayhan Dayıoğlu, "Bugün burada toplanmamızın sebebi, Türkmendağı'nda şehit olan ve hala mücadele eden Türkmen yiğitlerin sesi olmaktır. Ama üzüldüm. Kimsenin umurunda değil. Bizim umurumuzda. Biz varken Allah'ın izniyle Türkmendağı düşmeyecek. Filistin'de yıllarca İsrail kardeşlerimizi katletti. Gidemedik, içimiz yandı. Kosova'ya gidemedik içimiz yandı. Ama Allah'ın izniyle Türkmendağı'na önümüzdeki hafta cihat etmeye gidiyoruz. Eğer ki bizimle irtibata geçmek isteyen arkadaşlar varsa Osman Diriliş Ocakları'na gelebilirler. Putin, Türkiye'nin özür dilemesini istiyor. Putin, sen herhalde geçmişini çabuk unuttun. Daha orada 3 tane Müslüman Çeçenle baş edemediğin günleri unutma. Bizler Müslümanız. Doğuda Müslüman'ın birinin ayağına diken batsa, batıda bunu hissetmeyen bizden değildir. Komşumuzda yangın varken, bizler rahatça oturamayız. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı ve Başbakanı var. Gereken cevabı Putin'e onlar verdi. İslam dünyasının acilen ve acilen birleşmesi ve İslam ordularını kurması şarttır" diye konuştu.

Ocak üyeleri, basın açıklamasının ardından olaysız bir şekilde dağıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Vladimir Putin Samsun Konak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title