Haberler

Osmaniye'deki Orman Yangını

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yangın bölgesinden detaylar- Orman İşletme çalışanları- Yangında telef olan kaplumbağa- Yanan zeytin ağaçları Osmaniye'deki orman yangını- Osmaniye Orman İşletme Müdürü Özer: "Çok şükür zeytin bahçelerine sıçramadan yangını kontrol altına aldık,sabah saatlerinde yangını tamamen söndürerek soğutma çalışmalarına başladık" Osmaniye Orman İşletme Müdürü Ferdi Özer, merkeze bağlı Dereli köyünde çıkan orman yangının söndürüldüğünü söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yangın bölgesinden detaylar- Orman İşletme çalışanları- Yangında telef olan kaplumbağa- Yanan zeytin ağaçları Osmaniye'deki orman yangını- Osmaniye Orman İşletme Müdürü Özer: "Çok şükür zeytin bahçelerine sıçramadan yangını kontrol altına aldık,sabah saatlerinde yangını tamamen söndürerek soğutma çalışmalarına başladık" Osmaniye Orman İşletme Müdürü Ferdi Özer, merkeze bağlı Dereli köyünde çıkan orman yangının söndürüldüğünü söyledi.Özer, AA muhabirine, dün akşam saatlerinde başlayan ve rüzgarın etkisiyle hızla büyüyen yangının, Osmaniye Orman İşletme Müdürlüğü ve çevre ilçelerden gelen 20 arazöz, 2 itfaiye aracı, 150 orman işçisi ve köylülerin çalışması sonucunda söndürüldüğünü söyledi.Yangının zeytin bahçelerine ulaşmaması için yoğun çaba sarf edildiğini belirten Özer, "Orman yangın sezonu dışında meydana gelen yangın için izinli olan orman işçilerini kısa süre içerisinde toplayarak organize olduk. Çok şükür zeytin bahçelerine sıçramadan yangını kontrol altına aldık, sabah saatlerinde yangını tamamen söndürerek soğutma çalışmalarına başladık" diye konuştu.Bu arada ilk tespitlere göre yangında 5 dönüm kızılçam orman alanı ile bazı zeytin ağaçlarının zarar gördüğü öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Orman İşletme Müdürlüğü Osmaniye Dereli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title