Haberler

Osmaniye'de Ücretsiz Yaz Okulu Kayıtları Devam Ediyor

Güncelleme:

"Sağlıklı ve Eğlenceli Bir Yaz İçin" sloganı ile düzenlenen, Osmaniye Belediyesi Ücretsiz Yaz Spor Okulları'nın bu yıl yedincisi yapılacak.

Osmaniye Belediyesi Ücretsiz 7. Yaz Spor Okulları'nın kayıtları devam ediyor. Osmaniye Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezinin desteği ile yapılacak kursların eğitmenleri bu kurum tarafından görevlendirilecek.
Osmaniye Belediyesi'nin Sosyal Sorumluluk Projesi olan 7 – 14 yaş arası çocuklarımıza yönelik basketbol, futbol, voleybol, çim hokeyi, badminton, bocce branşlarında açılan Yaz Spor Okullarına kayıtlar 28 Temmuz Salı günü mesai bitimine kadar devam edecek.

Kayıtlarda öğrencilerden sağlık raporu, nüfus cüzdanı fotokopisi istenirken, kayıt sırasında velilerin de olması gerekiyor. Kayıtlar belediye girişindeki stantlarda kurs eğitmenleri tarafından yapılıyor.

3 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında tek dönem halinde yapılacak 7.Yaz Spor Okullarında, tüm öğrencilere belediye tarafından tişört, şort, şapka ve çorap hediye edilecek. Ayrıca belediye tarafından öğrencilerin ulaşımı ücretsiz olarak yapılacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osmaniye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title