Haberler

Osmaniye Belediyesi Personellerine İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi Verildi

Güncelleme:

Osmaniye Belediyesi sahada ve belediye hizmet binası içerisinde çalışan personellere 6331 sayılı yasa kapsamında iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimi verildi.


İş Güvenliği Uzmanları ve İşyeri Hekimi tarafından verilen eğitimlere Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Şantiyesi ile Belediye Hizmet binasında çalışan personeller katıldı.

Toplam 543 personele verilen eğitimlerde tehlikeli sınıf kapsamında çalışan personellere 12 saat, az tehlikeli Sınıf kapsamında çalışan personele 8 saat iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimi verildi. Ayrıca acil durumlar için toplam 35 personele ilk yardım eğitimleri verildi.

Çalışanları yasal hak ve sorumlulukları konusunda bilgilendiren iş sağlığı ve iş güvenliği uzmanı, çalışanların karşı karşıya bulundukları mesleki riskler ile bu risklere karşı alınması gerekli tedbirler konusunda bilgiler aktardı.
Tehlikeli Durum ve Tehlikeli Davranış gibi iki durumun çok önemli olduğu kesinlikle bu durum ve davranışlardan kaçınılması gerektiği anlatıldı. "6331 sayılı yasa kapsamında iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimi Osmaniye Belediyesinde çalışan personellere verildi.

Bu eğitimler, iş yerlerinde sağlıklı ve güvenli bir ortamı temin etmek, iş kazalarının ve meslek hastalıklarının azaltılması hedefleniyor.

İş sağlığı ve iş güvenliği uzmanı, Osmaniye belediye başkanının ilgisinden, desteklerinden dolayı çok teşekkür ettiğini bildirdi.
Uzmanlar, Eğitim esnasında ilgiyle dinleyen ve katılımda bulunan personellere de teşekkür ettiler.
Eğitimin tamamlanmasından sonra katılan tüm Osmaniye Belediyesi personellerine katılım sertifikası verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osmaniye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title