Haberler

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Dünya Engelliler Gününü Kutladı

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeni ile bir mesaj yayınladı.

3 Aralık engelli bireylere yönelik toplumsal bilinç ve farkındalığı arttırması açısından önemli bir tarih olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Kadir Kara, Engelli kardeşlerimizin "herhangi bir Aralık'ta değil her zaman yanınızdayız" diyerek engellilere verdiği önemi vurguladı.

Belediye Başkanı Kadir Kara Yayınladığı mesajda; "Belediye olarak görevimiz sadece rutin hizmetleri yapmak değildir. Halkımızın sosyal gereksinimlerini karşılayacak her türlü hizmeti sunmak, bu hizmetleri sunacak birimleri oluşturmak ve bunları işlevsel hale getirmek de bizim görevimizdir.Her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olmaya, onların dertlerine çare olmaya çalışıyoruz. Engellilerimizin toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerinin hak ettikleri yerde olmaları şüphesiz bütün toplumu zenginleştirecek ve güçlendirecektir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler gününü kutluyorum." Dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadir Kara Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title